Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Flash: Pilot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Mně ten pilot naopak sedl perfektně. A to jsem o pár let starší než Karel. :D
14263
Mně ten pilot naopak sedl perfektně. A to jsem o pár let starší než Karel. *:D*
0 0
reagovat
Mně to teda taky vůbec nesedlo. Fakt už jsem asi moc starej, moc moc teen.
14239
Mně to teda taky vůbec nesedlo. Fakt už jsem asi moc starej, moc moc teen.
0 0
reagovat
Na Karla je teenage už príliš moc. Pre neho je tak akurát kindergarten Marvel. :D :)) ;)
14238
Na Karla je teenage už príliš moc. Pre neho je tak akurát kindergarten Marvel. *:D* *:))* *;)*
0 0
reagovat
Pilot průměrnej, prvních pár dílů zkusím a uvidíme.
13640
Pilot průměrnej, prvních pár dílů zkusím a uvidíme.
0 0
reagovat

Disketa1

A proto DC točí mnohem víc animovaných filmů než hraných (doteď) jež jsou primárně určeny jen pro děti....ehm neřekl bych Time.
Ano asi se tu sem tam protěžuje hraný Marvel, ale jen proto že se mu zatím daří budovat perfektní filmové univerzum. Kdežto DC má prozatím právě jen Nolanova Batmana jakž takž slušnýho Supa a tím to prozatím hasne. Chápu že to co teď dělá s připravovanými filmy (primárně palebná příprava pro Justice league) docela zavání průšvihem.

BTW chápu Karlovu přezíravost k teenage filmům, asi tu není ta správná cílovka.
13636
A proto DC točí mnohem víc animovaných filmů než hraných (doteď) jež jsou primárně určeny jen pro děti....ehm neřekl bych Time. Ano asi se tu sem tam protěžuje hraný Marvel, ale jen proto že se mu zatím daří budovat perfektní filmové univerzum. Kdežto DC má prozatím právě jen Nolanova Batmana jakž takž slušnýho Supa a tím to prozatím hasne. Chápu že to co teď dělá s připravovanými filmy (primárně palebná příprava pro Justice league) docela zavání průšvihem. BTW chápu Karlovu přezíravost k teenage filmům, asi tu není ta správná cílovka.
Disketa1
0 0
reagovat
Absolutně nechápu hate na filmy a seriály pro teenagery. To je jako stěžovat si na to, že cílovým publikem animovaných filmů jsou děti. Pokud se televize CW od začátku profiluje jako televize převážně pro teenagery, tak v čem je problém? Osobně si myslím, že tvorba pro děti a mládež se většinou podceňuje, a výsledkem jsou pak dementní díla, která svou cílovku považují za hlupáky. Karle, pokud by filmy pro teenagery vypadaly jako Flash, tak bych jenom tleskal. Tvoje přezíravost vůči kvalitní teenage tvorbě je s prominutím úplně mimo.
13635
Absolutně nechápu hate na filmy a seriály pro teenagery. To je jako stěžovat si na to, že cílovým publikem animovaných filmů jsou děti. Pokud se televize CW od začátku profiluje jako televize převážně pro teenagery, tak v čem je problém? Osobně si myslím, že tvorba pro děti a mládež se většinou podceňuje, a výsledkem jsou pak dementní díla, která svou cílovku považují za hlupáky. Karle, pokud by filmy pro teenagery vypadaly jako Flash, tak bych jenom tleskal. Tvoje přezíravost vůči kvalitní teenage tvorbě je s prominutím úplně mimo.
0 0
reagovat

JAn_G

The Flash 1080p team :+!
13634
The Flash 1080p team *:+*!
JAn_G
0 0
reagovat

TheDarkKnight

Na zařazení Arrowa a Flashe do škatulky teen seriálů nevidím nic špatného, protože oba běží pod CW, která - wait for it - je mířená primárně pro teenagery. (A to upřednostňuju DC před Marvelem. Teda já vlastně upřednostňuju Image před DC i Marvelem).

A ad Gotham. Jsem velký fanda Gordona, ale to, co z něj dělají už v trailerech - mladý polda, který upřednostňuje svoji nejtemnější stránku k prosazení spravedlnosti -, mě přinejmenším vytáčí. Nebude to dobrý.

A na Flashe až v HDčku.
13632
Na zařazení Arrowa a Flashe do škatulky teen seriálů nevidím nic špatného, protože oba běží pod CW, která - wait for it - je mířená primárně pro teenagery. (A to upřednostňuju DC před Marvelem. Teda já vlastně upřednostňuju Image před DC i Marvelem). A ad Gotham. Jsem velký fanda Gordona, ale to, co z něj dělají už v trailerech - mladý polda, který upřednostňuje svoji nejtemnější stránku k prosazení spravedlnosti -, mě přinejmenším vytáčí. Nebude to dobrý. A na Flashe až v HDčku.
TheDarkKnight
0 0
reagovat
Arrow mě i přes své nedostatky dost baví a i mi víc sedne svou snahou o "temnější" ladění. Flash chce být mladistvější (což není výtka, ale konstatování, ostatně na co by byly dva stejné seriály), ale (zejména) mladí herci teda opravdu nic moc, razí to víc než u Arrow.

Co se týče hodnocení na csfd, za pilot to vidím tak na 6-7/10, ale tipuju že po dalších dílech to převáží lehce nahoru a nakonec tam ty 4/5 dám.

Ad úplný závěr a titulek s Wayne techmyslíte si že se televizní DC universum bude ještě rozšiřovat? S filmovým se pokud vím spojovat nebude. A přeci jen, nevím jestli 3 superhrdinské seriály nejsou na CW už moc, navícje tu konkurenční Gotham, SHIELD, Daredevil a spol.
Za sebe hádám že spíš ne. Když už, tak by ale Batman asi byl ze známějších postav logickou volbou. A bylo by to super, o tom žádná :)
13616
Arrow mě i přes své nedostatky dost baví a i mi víc sedne svou snahou o "temnější" ladění. Flash chce být mladistvější (což není výtka, ale konstatování, ostatně na co by byly dva stejné seriály), ale (zejména) mladí herci teda opravdu nic moc, razí to víc než u Arrow. Co se týče hodnocení na csfd, za pilot to vidím tak na 6-7/10, ale tipuju že po dalších dílech to převáží lehce nahoru a nakonec tam ty 4/5 dám. Ad úplný závěr a [spoiler]titulek s Wayne tech[/spoiler]myslíte si že se televizní DC universum bude ještě rozšiřovat? S filmovým se pokud vím spojovat nebude. A přeci jen, nevím jestli 3 superhrdinské seriály nejsou na CW už moc, navícje tu konkurenční Gotham, SHIELD, Daredevil a spol. Za sebe hádám že spíš ne. Když už, tak by ale Batman asi byl ze známějších postav logickou volbou. A bylo by to super, o tom žádná *:)*
0 0
reagovat
Je to dost pecka Karle. I když nám to teda vykecali v tom 5 minutovém traileru. Vím, co mohu od CW očekávat a ten seriál je přesně takovej.
13614
Je to dost pecka Karle. I když nám to teda vykecali v tom 5 minutovém traileru. Vím, co mohu od CW očekávat a ten seriál je přesně takovej.
0 0
reagovat

TheDarkKnight

Že to z článku vypadá jinak určitě my bad, trochu jsem to vytunil a snad už to nebude tak matoucí. Jinak chápu a respektuju, nicméně to imho vyplívá spíš z toho, že zatímco se Marvelu docela daří, DC tápe a vyvádí divný nebo nebezpečený věci (překopání Batman vs. Superman do předehry Justice League atd.). Proto se jedno převážně chválí a druhý spíš ne, ale třeba budou Avengers 2 hroznej fail a BvS pecka, tak se karta brzo obrátí :)

Na tyhle debaty určitě bude dost místa jinde, teď už mě spíš zajímá, jak komu sednul ten Flash. CSFD teda zatím vykazuje hodně spokojenejch diváků.
13613
Že to z článku vypadá jinak určitě my bad, trochu jsem to vytunil a snad už to nebude tak matoucí. Jinak chápu a respektuju, nicméně to imho vyplívá spíš z toho, že zatímco se Marvelu docela daří, DC tápe a vyvádí divný nebo nebezpečený věci (překopání Batman vs. Superman do předehry Justice League atd.). Proto se jedno převážně chválí a druhý spíš ne, ale třeba budou Avengers 2 hroznej fail a BvS pecka, tak se karta brzo obrátí :) Na tyhle debaty určitě bude dost místa jinde, teď už mě spíš zajímá, jak komu sednul ten Flash. CSFD teda zatím vykazuje hodně spokojenejch diváků.
TheDarkKnight
0 0
reagovat

KarelR

To se samozřejmě jako DC počítá a jsou to příšerný filmy, proto jsem níž psal, že nejsem bezmezný uctívač DC. A samozřejmě jsme si vědom toho, že ne vždycky vychvaluješ MARVEL.

Poč jsem tě ale bral a stále beru jako někoho, kdo (někdy) nadržuje MARVELU, je již zmiňovaný fakt, že vyzdvihneš Daredevila bez toho aniž bys viděl jediný záběr vídám v tvých článcích plno. Chápu, že Neftlix je jistou zárukou kvality, ale za jedno to z toho článku nevypadalo, že to myslíš takhle, a navíc je daleko lepší hledět na tvůrce a herce než na to, pod jakou hlavičkou se to natáčí.

Tohle mi prostě už delší dobu vadí, tak jsem to jen chtěl dát vědět, co mi vadí. (K uvedenému například i v předešlém komentáři zmíněné škatulkování do teenagerských seriálů.)
13612
To se samozřejmě jako DC počítá a jsou to příšerný filmy, proto jsem níž psal, že nejsem bezmezný uctívač DC. A samozřejmě jsme si vědom toho, že ne vždycky vychvaluješ MARVEL. Poč jsem tě ale bral a stále beru jako někoho, kdo (někdy) nadržuje MARVELU, je již zmiňovaný fakt, že vyzdvihneš Daredevila bez toho aniž bys viděl jediný záběr vídám v tvých článcích plno. Chápu, že Neftlix je jistou zárukou kvality, ale za jedno to z toho článku nevypadalo, že to myslíš takhle, a navíc je daleko lepší hledět na tvůrce a herce než na to, pod jakou hlavičkou se to natáčí. Tohle mi prostě už delší dobu vadí, tak jsem to jen chtěl dát vědět, co mi vadí. (K uvedenému například i v předešlém komentáři zmíněné škatulkování do teenagerských seriálů.)
KarelR
0 0
reagovat
Takže když DC natočí tři super filmy s Batmanem (a kolem nafrká Catwoman, Jonaha Hexe nebo Green Lanterna), vlastně se to jako DC nepočítá? Aha, tak to potom jo. Měl jsem asi rovnou napsat, že prostě "bezmezně žeru" podařený comicsárny (Superman se vrací!) a "hejtuju" ty slabší bez ohledu na to, od koho jsou (třeba loni Wolverine, Thor 2 i Muž z oceli úplně stejnej průměr). Ale předpokládám, že tenhle argument se taky nechytá, co? Stejně jako "DC to mrví Snyder"?

Daredevil vs. Gotham btw spočívá ve stanici, ne v comicsovým domově. Kdyby Gotham vznikal na Netflixu a Daredevil u Foxů, tak se rozhodně těším na Gotham a bojím se Daredevila. Je to až tak jednoduchý.

A co se týče comicsů, paradoxně jsem akorát dočet Superman: Earth One a strašná pecka. Takhle nějak jsem si představoval Muže z oceli (očividně je tím obrovsky inspirovanej) a... no, škoda to znova otvírat :)
13599
Takže když DC natočí tři super filmy s Batmanem (a kolem nafrká Catwoman, Jonaha Hexe nebo Green Lanterna), vlastně se to jako DC nepočítá? Aha, tak to potom jo. Měl jsem asi rovnou napsat, že prostě "bezmezně žeru" podařený comicsárny (Superman se vrací!) a "hejtuju" ty slabší bez ohledu na to, od koho jsou (třeba loni Wolverine, Thor 2 i Muž z oceli úplně stejnej průměr). Ale předpokládám, že tenhle argument se taky nechytá, co? Stejně jako "DC to mrví Snyder"? Daredevil vs. Gotham btw spočívá ve stanici, ne v comicsovým domově. Kdyby Gotham vznikal na Netflixu a Daredevil u Foxů, tak se rozhodně těším na Gotham a bojím se Daredevila. Je to až tak jednoduchý. A co se týče comicsů, paradoxně jsem akorát dočet Superman: Earth One a strašná pecka. Takhle nějak jsem si představoval Muže z oceli (očividně je tím obrovsky inspirovanej) a... no, škoda to znova otvírat :)
0 0
reagovat

KarelR

Síce rozhodne netvrdím, že hejtuješ DC, ale je úplne očividné, že holduješ viac Marvelu a aj tých komiksov si určite prečítal omnoho viac od Marvelu ako od DC. Takže istá zaujatosť tam podľa mňa je.

Hodnotenia Nolanovej trilógie sú v tejto debate bezpredmetné, fakt netreba byť znalec DC, aby si ocenil filmy od Nolana.
13595
Síce rozhodne netvrdím, že hejtuješ DC, ale je úplne očividné, že holduješ viac Marvelu a aj tých komiksov si určite prečítal omnoho viac od Marvelu ako od DC. Takže istá zaujatosť tam podľa mňa je. Hodnotenia Nolanovej trilógie sú v tejto debate bezpredmetné, fakt netreba byť znalec DC, aby si ocenil filmy od Nolana.
KarelR
0 0
reagovat
nemůžu než nesouhlasit, první díl seriálu Flash se mi tuze líbil a hodnocení 6/10 považuji za výrazné podhodnocení tohoto slibně vypadajícího dílka. Za vypíchnutí stojí především zajímavý děj, na poměry seriálů výborně vypadající trikové scény a sympatické postavy (sic si zatím nejsem zcela jist samotným hlavním hrdinou, který je na můj vkus možná až moc velkým "hezoun"). Doufám že další epizody budou obdobně kvalití jako tento pilot.
13594
nemůžu než nesouhlasit, první díl seriálu Flash se mi tuze líbil a hodnocení 6/10 považuji za výrazné podhodnocení tohoto slibně vypadajícího dílka. Za vypíchnutí stojí především zajímavý děj, na poměry seriálů výborně vypadající trikové scény a sympatické postavy (sic si zatím nejsem zcela jist samotným hlavním hrdinou, který je na můj vkus možná až moc velkým "hezoun"). Doufám že další epizody budou obdobně kvalití jako tento pilot.
0 0
reagovat
Ha, je to úplně jedno. Dokud bude DC točit lepší jak filmy, tak seriály (sorry ale Agent of SHIELD byla taková trapná sračka, že takhle jsem se při ničem už dlouho nestyděl), budu naprosto v klidu, ať si kdo chce píše co chce. Mám chuť začít tu psát ódy na MoS ale ovládnu se.

Trailer na Gotham byl dobrej a s každým dalším shlédnutí dokonce lepší, rozhovory a fotky mě taky udržují klidného a natěšeného a co se obsazení týče, no já už teda nevím, co víc chtít.
13593
Ha, je to úplně jedno. Dokud bude DC točit lepší jak filmy, tak seriály (sorry ale Agent of SHIELD byla taková trapná sračka, že takhle jsem se při ničem už dlouho nestyděl), budu naprosto v klidu, ať si kdo chce píše co chce. Mám chuť začít tu psát ódy na MoS ale ovládnu se. Trailer na Gotham byl dobrej a s každým dalším shlédnutí dokonce lepší, rozhovory a fotky mě taky udržují klidného a natěšeného a co se obsazení týče, no já už teda nevím, co víc chtít.
0 0
reagovat

KarelR

Tak hodnocením Nolanových Batmanů nedokazuješ, že často nehejtuješ DC. To je jako, kdybych napsal, že hejtuješ komiksy a tys mi odpověděl, že "Z pekla" od Alana Moora se ti líbí, ale jinak bys měl na svém účtu plno hejtů na komiksy. Abych řekl pravdu, tak mám radši DC než MARVEL, ale dokážu přiznat, že Green Lantern byla hrůza, že jsem nebyl nadšený ze Smallville a u Arrowa jsem ochotný uznat, že některý díly nepatří mezi ty nejlepší, ale zařazovat Arrowa nebo Flashe k seriálům pro teenagery je prostě kravina stejně jako částečně odsuzovat Gotham a vyzdvihovat Daredevila, když jsi neviděl ještě ani jedinou epizodu.
13591
Tak hodnocením Nolanových Batmanů nedokazuješ, že často nehejtuješ DC. To je jako, kdybych napsal, že hejtuješ komiksy a tys mi odpověděl, že "Z pekla" od Alana Moora se ti líbí, ale jinak bys měl na svém účtu plno hejtů na komiksy. Abych řekl pravdu, tak mám radši DC než MARVEL, ale dokážu přiznat, že Green Lantern byla hrůza, že jsem nebyl nadšený ze Smallville a u Arrowa jsem ochotný uznat, že některý díly nepatří mezi ty nejlepší, ale zařazovat Arrowa nebo Flashe k seriálům pro teenagery je prostě kravina stejně jako částečně odsuzovat Gotham a vyzdvihovat Daredevila, když jsi neviděl ještě ani jedinou epizodu.
KarelR
0 0
reagovat

Davies182

Komentář ve vzkazníku.
13590
Komentář ve vzkazníku.
Davies182
0 0
reagovat

TheDarkKnight

Batman začíná 10/10
Temný rytíř 10/10
Temný rytíř povstal 9/10

Iron Man 8/10
Kapitán Amerika 8/10
Avengers 8/10

Ať žije bezmezná láska k Marvelu a hejtování DC! 8)

Ne, vážně, ať už proboha začnou u DC zase točit něco dobrýho. Tyhle podivný nařknutí začínaj bejt docela nudný.
13592
Batman začíná 10/10 Temný rytíř 10/10 Temný rytíř povstal 9/10 Iron Man 8/10 Kapitán Amerika 8/10 Avengers 8/10 Ať žije bezmezná láska k Marvelu a hejtování DC! *8)* Ne, vážně, ať už proboha začnou u DC zase točit něco dobrýho. Tyhle podivný nařknutí začínaj bejt docela nudný.
TheDarkKnight
0 0
reagovat
13588
http://www.youtube.com/watch?v=mXDqFdRY7W0&t=0m8s
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se