Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Epic Meal Time v televizi


ikona
Dr.Z
coolepic meal timegame of throneshra o trůnylordeseriályvidea
Kdo prahne po Železném trůnu? A co dělá Epic Meal Time v televizi? 

Už jsme s tím otravní, že? Ale co se dá dělat, když se každou chvíli objeví nějaké to cool video ze Hry o trůny. A tohle vstupní kritéria do naší rubriky splňuje na jedničku. Moc dobře sestříhané video skvěle shrnuje dosavadní hašteření o Železný trůn a ukazuje, kdo všechno si na tu nepohodlnou stoličku dělá zálusk. A když k tomu přidáte husinu nahánějící hudební podkres, vychází nám z toho další bomba video ze Západozemí.

Epic Meal Time vám nejspíš něco říká. A pokud ne, tak nespíš moc dobře nesledujete Moviezone (tam se objevili s Arnoldem), anebo na YouTube sledujete jen videa s kočičkami. Tahle parta s neukojitelným apetitem se totiž proslavila svým kuchařským uměním a recepty, o kterých se vám snad ani nezdálo, natož abyste se o ně někdy pokoušeli. Proč se o nich zmiňujeme na TVZone? Protože to hoši dotáhli až do televize a mají vlastní pořad. Je to pořád ta samá prasárna, a to je jedině dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace