Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Knick: Doktoři bez hranic: S01E03

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek

Spooner

:o :( :-

Výborně [ironic]! Při troše štěstí bude na pokoji net, to čekání do návratu do ČR a nebezpečí spoiler alertů bych nevydržel...
13985
*:o* *:(* *:-* Výborně [ironic]! Při troše štěstí bude na pokoji net, to čekání do návratu do ČR a nebezpečí spoiler alertů bych nevydržel...
Spooner
0 0
reagovat
13984
http://www.youtube.com/watch?v=qVeliPdi4Ow&t=0m1s
0 0
reagovat

Davies182

Hele nechci ti kazit dovolenou, ale když už tím spamuješ jiný seriál, tak proč ne. Ty asi nevíš, že Leftovers mají týden pauzu co? :D
13983
Hele nechci ti kazit dovolenou, ale když už tím spamuješ jiný seriál, tak proč ne. Ty asi nevíš, že Leftovers mají týden pauzu co? *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Stihnu to jen tak tak (finale), sepisu recenzi (mozna) a vodletim s diskem pryc (s malym D).

Jinak sem jedinej, komu v The Knick sem tam dost nesedi ta moderni hudebni vlozka? Je paradni, ale nehodi se IMO.
13980
Stihnu to jen tak tak (finale), sepisu recenzi (mozna) a vodletim s diskem pryc (s malym D). Jinak sem jedinej, komu v The Knick sem tam dost nesedi ta moderni hudebni vlozka? Je paradni, ale nehodi se IMO.
0 0
reagovat

Davies182

Jestli se uz za tyden budes valet v Egypte tak neuvidis zaver prvni serie Leftovers. To je na zruseni dovci. Zena to jiste pochopi :D
13979
Jestli se uz za tyden budes valet v Egypte tak neuvidis zaver prvni serie Leftovers. To je na zruseni dovci. Zena to jiste pochopi *:D*
Davies182
0 0
reagovat
PetrM: Jde spíš o to, KDE se ta stříkající krev, jatka apod. odehrává. Když mohlo takové Monday Mornings vyloženě stavět na scénách ala veřejný kobereček pro doktory, kteří zpackali starost o pacienta, proč by Knick nemohl více do děje tlačit to, co se odehrálo v prvních deseti minutách pilotu? Ne tím ten díl zahltit, jasně, jen ty scény třeba prodloužit atd. Já vím, že je to hodně individuální požadavek: ta show je celkově beztak hodně fajn a hlavně jsem si to doufám "obhájil" jako prozatimní návykové GP - líbí se mi to. Jen jsem vzhledem k rejžově jménu čekal mnohem větší drajv a více znepokojivé akce.

A o Houseovi už ani křivého slova, to je milášek.

TedGeorge: Jak to píšeš o Spoonerovi :D?!? To je neslýchané. A stejnak, víte co? TOPka je momentálně stejně The Leftovers, už sem dneska v práci zlanařil tři lidi, poslouchám od devíti od rána dvacetiminutový fragmenty soundtracku z TyTrubky a za týden, až se budu válet v Egyptě, si to s mladou celý sjedu aka maratónek znova a nemůžu se dočkat!! Takže... další důrazně doporučení všem, tentokrát v diskuzi k úplně jinýmu seriálu :D.
13978
[b]PetrM:[/b] Jde spíš o to, KDE se ta stříkající krev, jatka apod. odehrává. Když mohlo takové Monday Mornings vyloženě stavět na scénách ala veřejný kobereček pro doktory, kteří zpackali starost o pacienta, proč by Knick nemohl více do děje tlačit to, co se odehrálo v prvních deseti minutách pilotu? Ne tím ten díl zahltit, jasně, jen ty scény třeba prodloužit atd. Já vím, že je to hodně individuální požadavek: ta show je celkově beztak hodně fajn a hlavně jsem si to doufám "obhájil" jako prozatimní návykové GP - líbí se mi to. Jen jsem vzhledem k rejžově jménu čekal mnohem větší drajv a více znepokojivé akce. A o Houseovi už ani křivého slova, to je milášek. [b]TedGeorge:[/b] Jak to píšeš o Spoonerovi *:D*?!? To je neslýchané. A stejnak, víte co? TOPka je momentálně stejně The Leftovers, už sem dneska v práci zlanařil tři lidi, poslouchám od devíti od rána dvacetiminutový fragmenty soundtracku z TyTrubky a za týden, až se budu válet v Egyptě, si to s mladou celý sjedu aka maratónek znova a nemůžu se dočkat!! Takže... další důrazně doporučení všem, tentokrát v diskuzi k úplně jinýmu seriálu *:D*.
0 0
reagovat
Beztak ti ten serial zase nejakej vul predem silene hypeoval a pak si zakonite musel byt zklamanej...
13977
Beztak ti ten serial zase nejakej vul predem silene hypeoval a pak si zakonite musel byt zklamanej...
0 0
reagovat
Promiň Daviesi, ale kolik operací a stříkající krve v každé epizodě by sis představoval jako dostatečné? Plastická operace, operace malé holky a dvě operace černocha plus odsávání vody z kolena a testy na prasatech v jednom díle nejsou dost? Víc krve je snad jenom v dokumentárním filmu z jatek.

Vždyť i taková klasika jako Nemocnice na kraji města si vystačila s jedním pacientem (Rezek, Hnízdo, Dobiáš) i několik dílů a nikomu to nevadilo. A postavy považuju alespoň já za slušný nadprůměr (rozhodně bych je neoznačil za "ne příliš zajímavé")

Jasně, mohli najet na sériové pacieny jako u doktora House. Ale šablona: pacient - diagnóza - zhoršení - diagnóza - zhoršení - panika - pacient na umření - House udělá sarkastickou poznámku a přijde na problém se ohrála celkem rychle a navíc se postavy vyvíjely doslova šnečím tempem.
13975
Promiň Daviesi, ale kolik operací a stříkající krve v každé epizodě by sis představoval jako dostatečné? Plastická operace, operace malé holky a dvě operace černocha plus odsávání vody z kolena a testy na prasatech v jednom díle nejsou dost? Víc krve je snad jenom v dokumentárním filmu z jatek. Vždyť i taková klasika jako Nemocnice na kraji města si vystačila s jedním pacientem (Rezek, Hnízdo, Dobiáš) i několik dílů a nikomu to nevadilo. A postavy považuju alespoň já za slušný nadprůměr (rozhodně bych je neoznačil za "ne příliš zajímavé") Jasně, mohli najet na sériové pacieny jako u doktora House. Ale šablona: pacient - diagnóza - zhoršení - diagnóza - zhoršení - panika - pacient na umření - House udělá sarkastickou poznámku a přijde na problém se ohrála celkem rychle a navíc se postavy vyvíjely doslova šnečím tempem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se