Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S05E05

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek

Davies182

..no já nemyslel pointu toho konce..já spíš myslel jak to bylo zahrané a natočené..já si myslel,že si dělají randu...tak snad příští epizoda bude v něčem lepší....:-)
14438
..no já nemyslel pointu toho konce..já spíš myslel jak to bylo zahrané a natočené..já si myslel,že si dělají randu...tak snad příští epizoda bude v něčem lepší....:-)
Davies182
0 0
reagovat

spew

V zásadě souhlasim - koukám na to dost ze setrvačnosti a jak je to čím dál větší ptákovina, tak mě to přesto furt nějakým zvráceným způsobem baví. Prostě GP jako kráva.
Flashback byl přeci jasnej: to ne, že by Abraham zachránil život Eugeneovi, bylo to naopak. Proto za nim obětave šel na jeho misi. Jo a s comicsem se to nemůže rovnat, to jsou nebe a dudy, fakt jiný kafe a žeru to...
14436
V zásadě souhlasim - koukám na to dost ze setrvačnosti a jak je to čím dál větší ptákovina, tak mě to přesto furt nějakým zvráceným způsobem baví. Prostě GP jako kráva. Flashback byl přeci jasnej: [spoiler]to ne, že by Abraham zachránil život Eugeneovi, bylo to naopak. Proto za nim obětave šel na jeho misi.[/spoiler] Jo a s comicsem se to nemůže rovnat, to jsou nebe a dudy, fakt jiný kafe a žeru to...
spew
0 0
reagovat

chjo..

…nevím co na reakci k 5. dílu říct…Opravdu se tady pořád vyzdvihovat tento seriál? To jen kvůli tomu, „jo jsou tam zombí, pár prošpikovaných hlav, takže to je i tak dobrý ať se děje co se děje“ ? To opravdu nikdo nevidí, jak „o ničem“ tento díl byl? Opravu nevidíte ty (ne)herecké výkony? Sakra, proč tam musí téměř všichni kecat x minut o tom stupidním účesu Eugenea? Flashbacky pro mě bez emocí..a ostatní dialogy ani nemluvě…A překvapivé finále? Asi ano..ale mě to nijak nepřekvapilo, nezamrazilo mě, prostě nic..celou dobu jsem na to čekal..(ne komiksy nemám načteny, bohužel..) už od prvního setkání s Eugenem jsem mu nevěřil ani to přiblblé háro (Abrahamovi ani toho vojáka nebo co má představovat) natož, že má spasit svět… Seriál sleduji od pro mě překvapivé a dobré 1. řady..a bohužel mi přijde, že se zde jen dojí ten celosvětový boom a nikdo nechce přiznat, že seriál jde pěkně z kopce…bohužel jsem jeden z diváků, co když už nějaký seriál začnou, tak shlédnou všechny řady ať se zhoršují či ne (ale jak vzpomínám tak většina seriálů co mám za sebou mi tak v osobním hodnocení dolů neklesala :-O)… A ne, opravdu jsem WD nikdy nebral jako „hororový seriál či akční nářez“ jak bylo jednou v nějakém tématu či recenzi vyčítáno divákům (rozuměj těm, kteří mají připomínky) jako jsem já..do hororu a akce to má pěkně daleko..a koukat dál asi budu (nejsem doma sám kdo seriál také sleduje), abych se ujistil či spletl ve svém tvrzení o upadající kvalitě.. a ten poslední flashback, kdy Abraham zachránil Eugena, který utíkal resp. ploužil se jak malé retardované děcko co ztratilo dudlík a mluvil jak postižený mělo být co??!!
14434
…nevím co na reakci k 5. dílu říct…Opravdu se tady pořád vyzdvihovat tento seriál? To jen kvůli tomu, „jo jsou tam zombí, pár prošpikovaných hlav, takže to je i tak dobrý ať se děje co se děje“ ? To opravdu nikdo nevidí, jak „o ničem“ tento díl byl? Opravu nevidíte ty (ne)herecké výkony? Sakra, proč tam musí téměř všichni kecat x minut o tom stupidním účesu Eugenea? Flashbacky pro mě bez emocí..a ostatní dialogy ani nemluvě…A překvapivé finále? Asi ano..ale mě to nijak nepřekvapilo, nezamrazilo mě, prostě nic..celou dobu jsem na to čekal..(ne komiksy nemám načteny, bohužel..) [spoiler] už od prvního setkání s Eugenem jsem mu nevěřil ani to přiblblé háro (Abrahamovi ani toho vojáka nebo co má představovat) natož, že má spasit svět…[/spoiler] Seriál sleduji od pro mě překvapivé a dobré 1. řady..a bohužel mi přijde, že se zde jen dojí ten celosvětový boom a nikdo nechce přiznat, že seriál jde pěkně z kopce…bohužel jsem jeden z diváků, co když už nějaký seriál začnou, tak shlédnou všechny řady ať se zhoršují či ne (ale jak vzpomínám tak většina seriálů co mám za sebou mi tak v osobním hodnocení dolů neklesala :-O)… A ne, opravdu jsem WD nikdy nebral jako „hororový seriál či akční nářez“ jak bylo jednou v nějakém tématu či recenzi vyčítáno divákům (rozuměj těm, kteří mají připomínky) jako jsem já..do hororu a akce to má pěkně daleko..a koukat dál asi budu (nejsem doma sám kdo seriál také sleduje), abych se ujistil či spletl ve svém tvrzení o upadající kvalitě.. [spoiler] a ten poslední flashback, kdy Abraham zachránil Eugena, který utíkal resp. ploužil se jak malé retardované děcko co ztratilo dudlík a mluvil jak postižený mělo být co??!! [/spoiler]
chjo..
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se