Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Pátá Hra o trůny

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

RainMakeR

To je manželka jeho otce, jedna z těch mrch Freyových dcer. To není spoiler, bylo to řečeno ve třetí řadě na svatbě nebo někdy během čtvrté řady.
14990
To je manželka jeho otce, jedna z těch mrch Freyových dcer. To není spoiler, bylo to řečeno ve třetí řadě na svatbě nebo někdy během čtvrté řady.
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Jestli se těšíš na Aryu jako a...... tak se tedy těš no, bohužel modří vědí.
14989
Jestli se těšíš na Aryu jako a...... tak se tedy těš no, bohužel modří vědí.
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Dostane věno ve váze nevěsty, takže čím macatější, tím lepší.;)
14988
Dostane věno ve váze nevěsty, takže čím macatější, tím lepší.*;)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Ramsey Bolton a svatba ?

z těch fotek to vypadá že se bude muset ženit z donucení kvůli moci. a ta jeho "nevěsta?" vypadá fakt luxusně. takže asi jí bude dělat nepěkný SM praktiky? Je to i nějak v knize popsaný ?:D

samozřejmě natěšenost obrovská. a to že se Arya konečně dostala do Bravosu a začne se trénovat na assasinku, tak to bude opravdu epic :+
14984
z těch fotek to vypadá že se bude muset ženit z donucení kvůli moci. a ta jeho "nevěsta?" vypadá fakt luxusně. takže asi jí bude dělat nepěkný SM praktiky? Je to i nějak v knize popsaný ?*:D* samozřejmě natěšenost obrovská. a to že se Arya konečně dostala do Bravosu a [spoiler]začne se trénovat na assasinku[/spoiler], tak to bude opravdu epic *:+*
Ramsey Bolton a svatba ?
0 0
reagovat
Bran a spol. v páté řadě nebudou:(........ Je to celkem škoda, díky jeho schopnostem jsme se třeba mohli podívat do minulosti.
14969
Bran a spol. v páté řadě nebudou:(........ Je to celkem škoda, díky jeho schopnostem jsme se třeba mohli podívat do minulosti.
0 0
reagovat

earthworm

veď ich tie plány prejdú, keď sa pozrú na čísla sledovanosti, že ano

variť z vody sa dá do nekonečna, samozrejme za cenu odchýlenia od predlohy

viď príklad zrovna tá Denearys - predsa jej tam príde kurizovať jeden chalan z poza mora, romantická línia sa dá kľudne rozťahať na hodinu čistého času (čiže na celú sezónu).

Branovo zaúčanie sa na sever, bolo v knihe zrhnuté do jednej kapitoly.
O čo stávka, že to rozťahajú na celú sezónu.

Ano, producenti "chcú" ukončiť seriál 7mou ALEBO 8mou sezónou.
Samozrejme, nakoniec "zistia", že si komplexnosť zápletky vyžaduje, aby bola aj deviata sezóna.

Panebože, čo by to bol prvý seriál, ktorý nevedeli ukončiť v najlepšom? (pozdravujeme Lost, Prison Break, Dextera, a o Walking Dead, ktorý mali skončiť o cca 13 sezón skôr, ako reálne skončia, radšej pomlčím).

Ale možno sa pletiem.
Možno naozaj celú poslednú 1500 stranovú knihu budú chcieť adaptovať v celovečernej verzii.
V tom prípade nás ale čakajú minimálne 3 - 4 filmy, ktoré kľudne môžu uvádzať v ročných rozostupoch.

Vyriešené
14968
veď ich tie plány prejdú, keď sa pozrú na čísla sledovanosti, že ano variť z vody sa dá do nekonečna, samozrejme za cenu odchýlenia od predlohy viď príklad zrovna tá Denearys - predsa jej tam príde kurizovať jeden chalan z poza mora, romantická línia sa dá kľudne rozťahať na hodinu čistého času (čiže na celú sezónu). Branovo zaúčanie sa na sever, bolo v knihe zrhnuté do jednej kapitoly. O čo stávka, že to rozťahajú na celú sezónu. Ano, producenti "chcú" ukončiť seriál 7mou ALEBO 8mou sezónou. Samozrejme, nakoniec "zistia", že si komplexnosť zápletky vyžaduje, aby bola aj deviata sezóna. Panebože, čo by to bol prvý seriál, ktorý nevedeli ukončiť v najlepšom? (pozdravujeme Lost, Prison Break, Dextera, a o Walking Dead, ktorý mali skončiť o cca 13 sezón skôr, ako reálne skončia, radšej pomlčím). Ale možno sa pletiem. Možno naozaj celú poslednú 1500 stranovú knihu budú chcieť adaptovať v celovečernej verzii. V tom prípade nás ale čakajú minimálne 3 - 4 filmy, ktoré kľudne môžu uvádzať v ročných rozostupoch. Vyriešené
earthworm
0 0
reagovat
Tahle sluníčková představa má hlavně zádrhel v tom, že tvůrci chtěj seriál zakončit sedmou sérií. Pokud se teda něco nezměnilo.

Taky by mě zajímalo jak to bude se synchronizací časový linie, doufam že nebudu nijak spoilovat. Třeba u Daenerys bych řek, že je tak v polovině 5. knihy, ale aby se mohla někam posunout tak teď bude muset čekat na další postavy, a to aby teď tvůrci vymysleli hodně záživnou zápletku, jinak to její sedění a čumění do zdi bude ještě horší než v knihách. Možná se taky pletu, už si toho taky tolik nevybavuju, tak mě kdyžtak čtenáři opravte.
14965
Tahle sluníčková představa má hlavně zádrhel v tom, že tvůrci chtěj seriál zakončit sedmou sérií. Pokud se teda něco nezměnilo. Taky by mě zajímalo jak to bude se synchronizací časový linie, doufam že nebudu nijak spoilovat. Třeba u Daenerys bych řek, že je tak v polovině 5. knihy, ale aby se mohla někam posunout tak teď bude muset čekat na další postavy, a to aby teď tvůrci vymysleli hodně záživnou zápletku, jinak to její sedění a čumění do zdi bude ještě horší než v knihách. Možná se taky pletu, už si toho taky tolik nevybavuju, tak mě kdyžtak čtenáři opravte.
0 0
reagovat

Davies182

Tak zas tak na sebe nebud tvrdej. Treba ten clanek napise Spooner ?):D:+
14964
Tak zas tak na sebe nebud tvrdej. Treba ten clanek napise Spooner *?)**:D**:+*
Davies182
0 0
reagovat
No je v tom teda pěknej bordel. Lenost je holt špatná vlastnost, Davies ví :))
14963
No je v tom teda pěknej bordel. Lenost je holt špatná vlastnost, Davies ví *:))*
0 0
reagovat

dashiva

2016 nemůže být čerpaná jen z páté knihy. Vždyť spousta linek je použita podle ukázky už v páté řadě. Ono je to logické, kdyby se měla pátá řada věnovat jen postavám čtvrté knihy, tak nebudeme mít žádného Tyriona, ani Deanerys a budeme sledovat neznámé pouštní hady a Greyjoyovu famílii...
To spíš bude 2016 mixem čtvrté, páté a šesté knihy...
14962
2016 nemůže být čerpaná jen z páté knihy. Vždyť spousta linek je použita podle ukázky už v páté řadě. Ono je to logické, kdyby se měla pátá řada věnovat jen postavám čtvrté knihy, tak nebudeme mít žádného Tyriona, ani Deanerys a budeme sledovat neznámé pouštní hady a Greyjoyovu famílii... To spíš bude 2016 mixem čtvrté, páté a šesté knihy...
dashiva
0 0
reagovat

Ted

samozrejme, ze tomu verim.

ked bude treba, uverim aj v Santa Clausa, ak to pomoze, aby knihy vysli skor.
14961
samozrejme, ze tomu verim. ked bude treba, uverim aj v Santa Clausa, ak to pomoze, aby knihy vysli skor.
Ted
0 0
reagovat
14960
[link="https://www.youtube.com/watch?v=j7lp3RhzfgI"]link[/link]
0 0
reagovat
George je navic rocnik 1948. Nechci pochopitelne nic privolavat a malovat certy na zed,ale aby ta nejvic sokujici smrt nebyla nakonec ta jeho...;)
14959
George je navic rocnik 1948. Nechci pochopitelne nic privolavat a malovat certy na zed,ale aby ta nejvic sokujici smrt nebyla nakonec ta jeho...*;)*
0 0
reagovat

dashiva

Tomu prece sam neveris... ?)
14958
Tomu prece sam neveris... *?)*
dashiva
0 0
reagovat

vpohode sa to stíha

žiaden strach

Kniha 6 - 2016
Kniha 7 - 2019/2020

Season6 (adaptujúca Drakov) - 2016
Season7 (adaptujúca Winds) - 2017
Season 8 (adaptujúca prvú polovicu Spring) - 2018

Kinofilm adaptujúci druhú polovicu Spring - 2019, poprípade dva filmy a teda 2019 a 2020.


Možno to majú naschvál vymyslené tak, aby finále oboch bolo vonku +/- v jeden týždeň.
14957
žiaden strach Kniha 6 - 2016 Kniha 7 - 2019/2020 Season6 (adaptujúca Drakov) - 2016 Season7 (adaptujúca Winds) - 2017 Season 8 (adaptujúca prvú polovicu Spring) - 2018 Kinofilm adaptujúci druhú polovicu Spring - 2019, poprípade dva filmy a teda 2019 a 2020. Možno to majú naschvál vymyslené tak, aby finále oboch bolo vonku +/- v jeden týždeň.
vpohode sa to stíha
0 0
reagovat
Já se to snažím brát aspoň trochu pozitivně. Už teď je jasné, že seriál půjde ve většině linek svou cestou, nebo budou přinejmenším malinko upraveny, a některé v knize důležité postavy se v seriálu ani neobjeví. Takže knížky budou mít i po seriálu stále co nabídnout a vyústění mnoha zápletek bude asi zcela odlišné. To, že stěžejních knižních událostí se budou tvůrci i nadále držet a nám čtenářům vyspoilerujou konec i další šokující úmrtí, je bohužel věc druhá. Ale aspoň už se těm nečtenářům nebudeme moci tolik smát ;)
14956
Já se to snažím brát aspoň trochu pozitivně. Už teď je jasné, že seriál půjde ve většině linek svou cestou, nebo budou přinejmenším malinko upraveny, a některé v knize důležité postavy se v seriálu ani neobjeví. Takže knížky budou mít i po seriálu stále co nabídnout a vyústění mnoha zápletek bude asi zcela odlišné. To, že stěžejních knižních událostí se budou tvůrci i nadále držet a nám čtenářům vyspoilerujou konec i další šokující úmrtí, je bohužel věc druhá. Ale aspoň už se těm nečtenářům nebudeme moci tolik smát *;)*
0 0
reagovat
To je hodne zajimavy a chce to clanek....
14955
To je hodne zajimavy a chce to clanek....
0 0
reagovat

earthworm

Ha konečně můj člověk! aneb Já Vám to říkal!
14954
Ha konečně můj člověk! aneb Já Vám to říkal!
earthworm
0 0
reagovat
Kdyby si vymysleli vlastní konec tak bych se vůbec nezlobil, pokud by si teda seriál udržel stejnou úroveň. Asi nejrozumnější řešení jak udržet pozornost čtenářů, co nejsou ochotný sledovat obě média.

Mimochodem, vždycky když vidim ve článcích jako je tenhle odůvodnění typu jak je to náročná práce, a že nemůže stíhat všechno najednou, tak si řikam.... Steven Erikson
I když samozřejmě chápu, že to psaní neni žádná prdel :)
14953
Kdyby si vymysleli vlastní konec tak bych se vůbec nezlobil, pokud by si teda seriál udržel stejnou úroveň. Asi nejrozumnější řešení jak udržet pozornost čtenářů, co nejsou ochotný sledovat obě média. Mimochodem, vždycky když vidim ve článcích jako je tenhle odůvodnění typu jak je to náročná práce, a že nemůže stíhat všechno najednou, tak si řikam.... [b]Steven Erikson[/b] I když samozřejmě chápu, že to psaní neni žádná prdel :)
0 0
reagovat
jj8) Ale jestli si vymyslí vlastní konec, nebo pojedou podle předlohy, to holt vědět nebudeme:)
14952
jj*8)* Ale jestli si vymyslí vlastní konec, nebo pojedou podle předlohy, to holt vědět nebudeme:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se