Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Švédští upíři míří do bedny


ikona
Spooner
ten pravy
Čeká nás další naprosto zbytečný remake? 

A máme tu další kolečko oblíbené zábavy televizních producentů“ jakou klasiku předěláme v bedně tentokrát?“.  Je to jen pár dní, co jsme si zde probrali chystané seriálové verze Tří dnů Kondora či Minority Report a už se nám tu kuchtí další vykrádačka. Tentokrát pro ni sáhli zase jednou do Evropy, konkrétně na švédskou atmosférickou pecku Ať vejde ten pravý. To je takový ten milý, pozitivní snímek, v němž se zakřiknutý a šikovaný chlapeček zamiluje do tajemné holky od vedle. A jelikož se z jeho nové kámošky vyklube upír, dostali jsme výtečný nášup krve a hutné atmosféry.

Chystaný seriál z produkce A&E pak bude samozřejmě převážně o tomtéž. A jedná se zatím asi o jeden z nejpitomějších nápadů tohoto roku. Už jenom proto, že před pár lety již jeden americký remake vznikl s Chloë Grace Moretz v hlavní roli a i přes slušné řemeslné kvality se jednalo o naprostou zbytečnost. Druhá vykrádačka pak na tom bude nejspíš ještě podstatně hůře. Kabelovka A&E, domov čím dál úděsnějšího Bates Motelu a novinky The Returned, má totiž s mrvením slavných značek už hodně zkušeností. Seriál pak mají na starosti tvůrci teenagerského hitu Vlčí mládě, takže se dá celkem uhodnout, na jakou cílovku se zde asi mířit. Ono je to vlastně i docela logické. Nikoho dalšího už totiž x-tá verze toho samého už asi zajímat nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace