Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hannibal: S03E02

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Skvělý díl! :+ Mně se strašně moc líbí právě ta zmatenost, která už byla v prvním díle. Scény se odehrávají různě, pořádně ani nevíme, čemu věřit. Doufám, že kolem Hannibala budou dělat větší mýtus, protože povídání o Il Mostrovi bylo super. A na rekapitulačním začátku šlo krásně vidět, jak moc důležitá byla hudba v závěru druhé řady.

Během psaní příspěvku jsem si odskočil k promu na další díl, a už teď se nemůžu dočkat! Vypadá to, že se opravdu teď bude hodně řešit Hannibal a že se více dozvíme o jeho životě, takže snad v podobném stylu jako legenda o Il Mostrovi.
16516
Skvělý díl! *:+* Mně se strašně moc líbí právě ta zmatenost, která už byla v prvním díle. Scény se odehrávají různě, pořádně ani nevíme, čemu věřit. Doufám, že kolem Hannibala budou dělat větší mýtus, protože povídání o Il Mostrovi bylo super. A na rekapitulačním začátku šlo krásně vidět, jak moc důležitá byla hudba v závěru druhé řady. Během psaní příspěvku jsem si odskočil k promu na další díl, a už teď se nemůžu dočkat! Vypadá to, že se opravdu teď bude hodně řešit Hannibal a že se více dozvíme o jeho životě, takže snad v podobném stylu jako legenda o Il Mostrovi.
0 0
reagovat

Karbous

Mě ta nevědomost vůbec nevadí, právě naopak. Hodně se mi líbil nápad s tou Abigail, že žije a pak zjistíme že je vlastně mrtvá. Sice jsem to tušil, že je jenom jeho představa, protože by bylo divny kdybi přežila, ale stejně nápad výborný. A myslím si že Jack přežije určitě a Alana nejspíš taky. A docela by mě zajímalo jak Chilton mohl přežít, ale třeba taky bude jen představa, ale pravděpodobnější je že bude živý.
16508
Mě ta nevědomost vůbec nevadí, právě naopak. Hodně se mi líbil nápad [spoiler]s tou Abigail, že žije a pak zjistíme že je vlastně mrtvá. Sice jsem to tušil, že je jenom jeho představa, protože by bylo divny kdybi přežila, ale stejně nápad výborný. A myslím si že Jack přežije určitě a Alana nejspíš taky. A docela by mě zajímalo jak Chilton mohl přežít, ale třeba taky bude jen představa, ale pravděpodobnější je že bude živý. [/spoiler]
Karbous
0 0
reagovat
Ano, taktéž stále velmi baví. Navíc to italské prostředí tomu dává úžasnou atmosféru. A ten "jelen" byl tentokrát hodně zvrácený.
Jsem hrozně zvědavý na další díly, protože fakt nemám tušení, kam děj půjde dál. Jediné, co mě štve, že ani po 2. díle nové série stále nevíme, kdo všechno z loňského finále vlastně přežil.
16503
Ano, taktéž stále velmi baví. Navíc to italské prostředí tomu dává úžasnou atmosféru. A ten "jelen" byl tentokrát hodně zvrácený. Jsem hrozně zvědavý na další díly, protože fakt nemám tušení, kam děj půjde dál. Jediné, co mě štve, že ani po 2. díle nové série stále nevíme, kdo všechno z loňského finále vlastně přežil.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se