Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 8: Kámošky, které vás zaručeně přivedou do maléru


ikona
do_Od
top 8
Slíbené pokračování minulé TOP 8 je tu. Dali jsme dohromady seznam žen, se kterými si není radno zahrávat. Líbí? 

„Jsme něco jako muž schopný udržování čistě platonického vztahu založeného na přátelství s jeho atraktivní kolegyní z práce. Jsme absolutně hypotetičtí.“

Vítejte u volného pokračování naší minulé seriálové TOPky, ve které jsme se pokoušeli dát dohromady váš vysněný pánský friend-list. Nic takového, jako „vysněný pánský friend-list“ ovšem samozřejmě neexistuje, zájem o cizí mužské, byť z čistě přátelského hlediska, absolutně popíráme a na celý ten žebříček už si vlastně ani nepamatujeme. Kdyby o něj však někdo stál, je tady. Dnes to bude úplně jiný článek. Tak zaprvé, čistě jeho sepisováním (důležitost tentokrát připadla správnému výběru obrázků) jsem strávil dvakrát tak dlouhou dobu. Čímž samozřejmě říkám, jak jsem si dal záležet na jeho výsledné kvalitě a informační hodnotě. Ten skutečný rozdíl však bude v tom, že tenhle seznam možná nebude tak pozitivní, jak byste si mohli z počátku myslet. Ženské totiž dokáží být občas i slušné mrchy a já si řekl, že je ne čase, abychom vás právě před takovými varovali. Nečekejte ďábly, ale ani andílky. Čekejte realitu. Celé to vlastně má jenom jeden, malinkatý háček. Před touhle partou slečen je totiž každé varování předem marné…

A pro kompletní zážitek ze čtení doporučujeme i hudební doprovod. Třeba tenhle.

8. Kalinda – The Good Wife
Celým jménem Kalinda Sharma. Povolání, soukromý vyšetřovatel. Zbraň, totální upřímnost (když se jí to hodí) a baseballová pálka. Kalinda je převážně fér hráč, občas ale překročí jisté hranice v zájmu vlastního prospěchu a dá se říct, že to pak odnáší hned několik lidí najednou. Její nejhorší vlastností je však schopnost všechny neskutečným způsobem frustrovat. Často navíc prostě jen tím, jak je dobrá. Pro ní je to dnes zasloužené osmé místo, pro nás zaslouženě sexy fotka a pro Dobrou manželku nezasloužený odchod jedné z nejoblíbenějších postav.

Co jí dělá nebezpečnou: Je chytrá, nenápadná a má větší „koule“ než většina nás chlapů.
Postoj k minisukním: Stačí jedna. A proklatě krátká.
Proč jí milujeme: Krom těch věcí výše asi hlavně proto, že si „nevybírá“, jestli víte co mám na mysli. „Hraje na obě strany.“ Má ráda pindíky i… no sláva.

7. Amber – House M.D.
Amber se v seriálu od prvního okamžiku zařadila mezi sympaticky originální charaktery, které si divák přál vídat dál. Z části za to mohl skvělý casting a z části prostě dobře napsaná postava. Tak či onak, Amber si svou povahou zabijácké mrchy získala nejen nás, Housova nejlepšího přítele ale překvapivě i House samotného. O to tragičtější byl její konec. Vedl k němu sice naprosto perfektní dvoj díl, i tak ale zamrzel. Co však nezamrzí je každá šance připomenout si, jak skvělý tenhle seriál byl.

Co jí dělá nebezpečnou: Je prohnaná ale inteligentní, je krásná ale uvnitř řve vražda.
Postoj k minisukním: Když jí to pomůže k lepšímu… čemukoliv, proč ne.
Proč jí milujeme: Byla více než zdatným soupeřem. Jen nejspíš nikdo z nás nečekal, že z toho bude souboj na život, a na smrt.

6. Blair – Gossip Girl
Blair Waldorf většině čtenářů TVzone asi nic neřekne. Tomu se na jednu stranu nedivím, na druhou ale přicházíte o celkem slušnej guilty pleasure materiál. Alespoň tím pro mě první dvě řady byly, další už dohánět nejspíš nehodlám, i tak mám ale dost důkazů na to, abych si tady tu roztomile manipulativní mrchu z Velké drbny přece jen obhájil. Koneckonců, splňuje veškeré požadavky nejen jednáním, ale i fyzickým zevnějškem. Fajn, jedna z těch věcí možná nakonec hrála větší roli, než ta druhá ale upřímně, jste si jistí, že mě kvůli tomu můžete soudit? Já si to myslel. Touhle dobou už navíc musela dojít pointa celého článku snad i lidem, kteří jsou dnes na internetu poprvé v životě. Vítám vás, já jsem do_Od a dnes budu vaším průvodcem.

Co jí dělá nebezpečnou: Peníze. A ostré střevíčky.
Postoj k minisukním: Jsou od Dolce? Vuittona? Jinak si ten trapný kus hadru strčte někam!
Proč jí milujeme: Její způsob dělání lidem ze života peklo je ďábelský i elegantní zároveň. No dobře a občas má i srdce.

5. Gabrielle – Zoufalé manželky
Cože? Nejdřív nějaká pipka z Drbny a teď zase pro změnu nějaká čtyřicátnice z trapného seriálu pro holky a jejich mamky? No, skoro. Věk jste bohužel trefili přesně. Seriál ale určitě zaujal i další lidi a i když si tady nebudeme hrát, na kdovíjakou kvalitu, své přednosti rozhodně měl. A Eva Longora, hrající Gabrielle, byla jednou z nich. A je mi vlastně jedno, že už jí je čtyřicet. Za a) vypadá pořád líp, než většina současných modelek a za b) se mé věkové top hranice sám občas děsím, takže to raději nechci dále rozebírat. Pointa je, že Gabrielle byla prvotřídní mrchou, která svému manželovi (a jeho matce) dělala nejdříve peklo, poté zase nebe a tak stále dokola, dokud z toho nešílel on (jeho matka), já i každý další chlap na světě. Pro ostatní ženy v sousedství to však stále byl někdo, koho jste prostě chtěli mít v přátelích. A její Porsche přes víkend v garáži.

Co jí dělá nebezpečnou: Jakmile se na něco upne, získá to. Je cílevědomá a moc dobře ví, jaké jsou její přednosti. Je to puma se vším všudy.
Postoj k minisukním: Jsou otázky, ke kterým raději nechcete odpovědi.
Proč jí milujeme: Kvůli jejímu postoji k minisukním.

4. Alisha – Misfits
Co je horšího, než obyčejná mrcha? Mrcha, kterou trefí blesk a ona získá nadpřirozené schopnosti. Gól je v tom, že její schopnost je vlastně tak trochu nadbytečná a později spíše prokletí. Jaký chlap by sakra potřeboval, aby se ho Alisha předtím dotkla, než by jí vůbec chtěl? Já vám to povím. Žádný. Stačí se na ní podívat, ta holka sice křičí trable na sto kilometrů dopředu, většině z nás by to ale ve finále bylo nejspíš jedno. Některé hříchy jsou zkrátka až příliš dobré na to, abychom se jim vyhýbaly.

Co jí dělá nebezpečnou: Dotek. Přesně tak.
Postoj k minisukním: Bohužel má preference v oranžových kombinézách. Naštěstí jí v nich je často dost horko.
Proč jí milujeme: Scéna s flaškou. Google it.

3. Rebecca – Banshee
A tady už jde do tuhého. Aneb pohádka o tom, jak se z hodné holky stane prvotřídní psychopat, plně schopný vraždění, incestu a zase vraždění. Stále však věřím, že někde tam hluboko uvnitř je ta roztomilá holčička, která by ani mouše neublížila a pro svou rodinu by udělala vše. Ostatně, to je občas jediný důvod, proč některé z těchto slečen potkaly má kritéria a nezůstaly smutně koukat mimo můj žebříček. U Rebeccy by to navíc byla obzvlášť škoda. Tahle slečna se vám vryje do paměti jako rozpálené železo oznámkuje vaši kůži – bude to bolet. Hodně bolet. Ale bude to stát za to. Asi netřeba vysvětlovat, proč byste měli ihned začít koukat na Banshee, pokud už se tak dávno neděje, tenhle seriál totiž Rebeccou teprve začíná a vystříleným mozkem končí.

Co jí dělá nebezpečnou: Její strýc, jeho bodyguard, její expřítel a koneckonců, ona sama o sobě je jako nevybuchlý granát. Nepřibližovat, pokud nemáte ochrannou vestu.
Postoj k minisukním: Dostatečně krátké, aby její nohy způsobovaly infarkt ale akorát tak dlouhé, aby se pod ně vešla malá zbraň.
Proč jí milujeme: Plní nám naše pubertální fantazie ještě před tím, než o nich vůbec víme.

2. Joan – Mad Men
Do toho. Vyplačte se. Christina Hendricks konečně na TVzone. Ano, na možnosti zrecenzovat kompletně celý seriál Mad Men se stále pracuje, mezitím jsme si ale nemohli odpustit a konečně nezmínit královnu rudovlasých krásek i tady u nás, mezi přáteli. Její postava, Joan, to logicky stejně jako další ženy, neměla v seriálu vůbec snadné. O to víc potěší, že to v důsledku byli spíše páni, kteří si pravidelně tahali kratší konce sirek. K Joan toho jinak není třeba říkat mnoho, její inteligence a důvtip spolu s jejím neodmyslitelným sexappealem jsou přesně ten důvod, proč byste chtěli stát při ní, ale nikdy proti ní.

Co jí dělá nebezpečnou: Dvě věci.
Postoj k minisukním: Ano.
Proč jí milujeme: Protože Christina Hendricks.

1. Cersei – Hra o Trůny
Tady už je to trochu těžší. Cersei se zaprvé nedá považovat za příliš velkou kamarádku. Když nad tím tak přemýšlím, pokud byste se s ní setkali a vyvázli živí, asi jí můžete říkat „dobrá známá.“ V opačném případě ale prostě smůla. Zadruhé, Lena Headey je ještě o dva roky starší, než Eva Longoria. Mému stropu se stále ani neblížíme. Stropy většiny z vás už jsme ale dávno zbouraly a za to omlouvám, jenže tenhle žebříček by prostě bez Cersei nejspíš nikdy nevznikl. A nebo možná jo, ale určitě by nebyl takhle vražednej. Těžko se sice hledají důvody, proč být s touto dámou za dobře, pár jich však určitě existuje. Za a) je to Lannister. Chcete jistotu, že vám to včerejší pozvání na kafe vrátí? Máte ji mít.  Za b) miluje své děti. Pro rodičovské rady byste asi našli vhodnější kandidáty, stejně tak se jí neptejte, jak své děti udržet na živu. Jestli z vašeho syna však roste grázl, co vytrhává kočkám chlupy na zádech jen tak pro srandu a vy nevíte, jak ho přes to dál milovat – Cersei je ten správný člověk. A Lena Headey je pro ní ta správná herečka. Tak vidíte, dnes to máte i se šťastným koncem.

Co jí dělá nebezpečnou: Je to dcera svého otce. A ty věci, co její bratr dělá pro lásku.
Postoj k minisukním: Jste šílení a všichni budete viset!
Proč jí milujeme: Je to spíše takový love / hate vztah s tím, že drtivou většinu zabírá ten hate. Přeju jí jenom tu nejošklivější smrt.

PS. Všem milovníkům Donny a Scullyové se omlouvám. Snad někdy příště.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace