Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kleopatra jako idol

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Asi takhle vriskaji feminacistky link Tolko k te jejich touze po rovnopravnosti
17376
Asi takhle vriskaji feminacistky http://pbs.twimg.com/media/CLLJEeGXAAAMlwv.jpg:large Tolko k te jejich touze po rovnopravnosti
0 0
reagovat
Já absolutně nemám nic proti silným ženským hrdinkám a charakterům, ale proboha idolizovat z dnešního pohledu postavu, která dosáhla hlavní úspěchů politiky pomocí své vagíny,alkoholu a drog? Nemyslím, že tohle by mělo být feministicky správné...
17369
Já absolutně nemám nic proti silným ženským hrdinkám a charakterům, ale proboha idolizovat z dnešního pohledu postavu, která dosáhla hlavní úspěchů politiky pomocí své vagíny,alkoholu a drog? Nemyslím, že tohle by mělo být feministicky správné...
0 0
reagovat
Psal jsem to s vědomím, že něco takového přijde ale zase taková hrůza to není. :) Holky jsou silný, přežijí malou nadsázku.
17367
Psal jsem to s vědomím, že něco takového přijde ale zase taková hrůza to není. *:)* Holky jsou silný, přežijí malou nadsázku.
0 0
reagovat

do_Od

No, hele napsal si to dost neštastně... :D

Ale co já mám povídat, tulení se k přítelkyním u mých hororových doporučení přineslo rozhořčené reakce na MZ facebooku a když sem si podobně přisadil i u topky největších hvězd, tak už mi bylo vyloženě nasraně řečeno, že mám myslet i na ženy.

Na to sem napsal, že na ně myslím fakticky pořád a to už asi bylo moc :))
17365
No, hele napsal si to dost neštastně... *:D* Ale co já mám povídat, tulení se k přítelkyním u mých hororových doporučení přineslo rozhořčené reakce na MZ facebooku a když sem si podobně přisadil i u topky největších hvězd, tak už mi bylo vyloženě nasraně řečeno, že mám myslet i na ženy. Na to sem napsal, že na ně myslím fakticky pořád a to už asi bylo moc *:))*
do_Od
0 0
reagovat
Jsem rád, že moje články nutí nové čtenáře k registraci jenom aby mi mohli sdělit jejich názor. To si zaslouží reakci. Nejspíš jsme se nepochopili. Já netvrdím, že ženy nejsou schopné zvládnout vše. Já tvrdím, že nikdo nejsme schopný zvládnout vše a každý člověk má talent na něco jiného.

No a druhá věc je, že právě Kleopatra měla už samo o sobě dost bohatý a zajímavý život, takže místo aby seriál popsali způsobem, který oslaví její přednosti a naznačí na co se mužem těšit, propagují to přes moderní ženu a úžasné schopnosti vládnout lépe, jak muži. To se mi na tom nelíbí.

17364
Jsem rád, že moje články nutí nové čtenáře k registraci jenom aby mi mohli sdělit jejich názor. To si zaslouží reakci. Nejspíš jsme se nepochopili. Já netvrdím, že ženy nejsou schopné zvládnout vše. Já tvrdím, že nikdo nejsme schopný zvládnout vše a každý člověk má talent na něco jiného. No a druhá věc je, že právě Kleopatra měla už samo o sobě dost bohatý a zajímavý život, takže místo aby seriál popsali způsobem, který oslaví její přednosti a naznačí na co se mužem těšit, propagují to přes moderní ženu a úžasné schopnosti vládnout lépe, jak muži. To se mi na tom nelíbí.
0 0
reagovat
Naprosto s tebou souhlasím, Chani.
17362
Naprosto s tebou souhlasím, Chani.
0 0
reagovat
LoL
17360
LoL
0 0
reagovat
Nějak nevím, na co mám dřív reagovat. Co ženy jako nezvládnou? Pro zajímavost: link

Kdyby bylo zejména v kině dostatek ženských hrdinek, tak asi nemusíme řešit každou jednu, jestli odpovídá feministickému či jinému ideálu. Včera jsem byla na Antmanovi a co jsem si všimla, tak tam v celém filmu byly celkem čtyři ženy a jedné z nich bylo 7 roků. A u jiných filmů to bývá podobné, podle studií tvoří ženy méně než třetinu postav. link Pořád máte pocit, že feminismus je překonaný a že se příliš tlačí na pilu? Kde máte v hlavní roli superhrdinku? Kdo si myslel, že hrdina, co se kamarádí s mravenci je zajímavější postava než např. Black Widow? Pro AJ vybavené doporučuju komentář : link

A co je proboha tendenční na seriálu o doložené postavě ženy, která vládla impériu a doteď byla pořád zobrazována jako něčí milenka? A i kdyby tak co? Protože byla žena v důležitém postavení, tak by se o ní naopak neměl točit seriál?
17359
Nějak nevím, na co mám dřív reagovat. Co ženy jako nezvládnou? Pro zajímavost: http://edition.cnn.com/2015/08/21/us/women-army-ranger-graduation/ Kdyby bylo zejména v kině dostatek ženských hrdinek, tak asi nemusíme řešit každou jednu, jestli odpovídá feministickému či jinému ideálu. Včera jsem byla na Antmanovi a co jsem si všimla, tak tam v celém filmu byly celkem čtyři ženy a jedné z nich bylo 7 roků. A u jiných filmů to bývá podobné, podle studií tvoří ženy méně než třetinu postav. http://a2larm.cz/2014/09/filmovemu-prumyslu-stale-dominuji-muzi/ Pořád máte pocit, že feminismus je překonaný a že se příliš tlačí na pilu? Kde máte v hlavní roli superhrdinku? Kdo si myslel, že hrdina, co se kamarádí s mravenci je zajímavější postava než např. Black Widow? Pro AJ vybavené doporučuju komentář : http://samhawkewrites.com/2015/05/11/are-you-sick-about-hearing-about-feminism-in-fiction/ A co je proboha tendenční na seriálu o doložené postavě ženy, která vládla impériu a doteď byla pořád zobrazována jako něčí milenka? A i kdyby tak co? Protože byla žena v důležitém postavení, tak by se o ní naopak neměl točit seriál?
0 0
reagovat
Neříkám že jsem na to dělal nějaký historický výzkum, ale asi nejblíž pravdě má že zmiňovaných Kleopater ta že seriálového Říma a tu by si feministky asi za rámeček nedaly. :-)
Ale jelikož se dneska dává za vzor silné ženskosti i Marilyn Monroe tak bych se nedivil asi nikomu a ničemu.
17358
Neříkám že jsem na to dělal nějaký historický výzkum, ale asi nejblíž pravdě má že zmiňovaných Kleopater ta že seriálového Říma a tu by si feministky asi za rámeček nedaly. :-) Ale jelikož se dneska dává za vzor silné ženskosti i Marilyn Monroe tak bych se nedivil asi nikomu a ničemu.
0 0
reagovat
Mně to tedy nepřijde nijak na sílu, to už se mi zdá horší zobrazování ženských buď jako brutálních mlátiček v upnutém oblečku nebo jen figurek v upnutém oblečku nebo bez oblečku. Nechci žádné předhánění se v krkání a počtu sestřelených nepřátel, ale nějaká silná (nemyslím svaly ani tři doktoráty, to klidně přenechme pánům) ženská hrdinka, která by mě zaujala mi v popcornovkách chybí, ale to týká spíš kina. Seriál o Kleopatře by mohl být dost fajn, zajímal by mě i pohled z druhé strany, snad to dobře dopadne. :)
Ale jinak souhlas, ty radikální feministické tlaky ohledně snahy vyrovnat se za každou cenu s muži, kdy se pomalu stává urážkou být prostě jen "ženou" jsou mi silně proti srsti. Ne každá chce být astronautka nebo prezidentka světa. A nějaké korektní snahy o sto procentní rovnocennost jsou směšné, nejsme si rovní, jsme různí a každý jsme jiný a to je na tom to pěkné.
17356
Mně to tedy nepřijde nijak na sílu, to už se mi zdá horší zobrazování ženských buď jako brutálních mlátiček v upnutém oblečku nebo jen figurek v upnutém oblečku nebo bez oblečku. Nechci žádné předhánění se v krkání a počtu sestřelených nepřátel, ale nějaká silná (nemyslím svaly ani tři doktoráty, to klidně přenechme pánům) ženská hrdinka, která by mě zaujala mi v popcornovkách chybí, ale to týká spíš kina. Seriál o Kleopatře by mohl být dost fajn, zajímal by mě i pohled z druhé strany, snad to dobře dopadne. *:)* Ale jinak souhlas, ty radikální feministické tlaky ohledně snahy vyrovnat se za každou cenu s muži, kdy se pomalu stává urážkou být prostě jen "ženou" jsou mi silně proti srsti. Ne každá chce být astronautka nebo prezidentka světa. A nějaké korektní snahy o sto procentní rovnocennost jsou směšné, nejsme si rovní, jsme různí a každý jsme jiný a to je na tom to pěkné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se