Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Catch: Pilot

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

to Krasa

S hodnocením hlavní hrdinky naprosto souhlasím :+ , ale nejsem si jistý, že převrácení klasického (a celkem osvědčeného) schématu: "seriozní" policajt + "vtipný" outsider, který jede Castle, Lucifer, Rosewood, Limitless nebo White Collar tady bude fungovat.

Všechny ty seriály fungují, protože hlavní dvojice je v kontaktu a víceméně táhne stejným směrem. Nejsem si jistý, jak bude (dlouhodobě) fungovat chemie v seriálu, kde jeden honí druhého a budou si navzájem posílat obrazy, počítačové viry nebo kryptické emaily a uvidí se maximálně při nějaké honičce.
Pokud by to všechno řešili flashbacky, ohraje se to asi celkem rychle.
19019
S hodnocením hlavní hrdinky naprosto souhlasím *:+* , ale nejsem si jistý, že převrácení klasického (a celkem osvědčeného) schématu: "seriozní" policajt + "vtipný" outsider, který jede Castle, Lucifer, Rosewood, Limitless nebo White Collar tady bude fungovat. Všechny ty seriály fungují, protože hlavní dvojice je v kontaktu a víceméně táhne stejným směrem. Nejsem si jistý, jak bude (dlouhodobě) fungovat chemie v seriálu, kde jeden honí druhého a budou si navzájem posílat obrazy, počítačové viry nebo kryptické emaily a uvidí se maximálně při nějaké honičce. Pokud by to všechno řešili flashbacky, ohraje se to asi celkem rychle.
to Krasa
0 0
reagovat

8/10

Překvapivě jsem si to velmi užil. A to jsem z autorčiných projektů pravidelně znechucenej až nasranej. Enos vypadá úžasně a zhruba o třicet let mladší než v The Killing. Její manžel je typově podobnej Chrisovi Nothovi a chemie mě zatím ba 8)

Potřeboval jsem nějakou podobnou oddychovku po White Collar, tak snad to vydrží. :+
19012
Překvapivě jsem si to velmi užil. A to jsem z autorčiných projektů pravidelně znechucenej až nasranej. Enos vypadá úžasně a zhruba o třicet let mladší než v The Killing. Její manžel je typově podobnej Chrisovi Nothovi a chemie mě zatím ba *8)* Potřeboval jsem nějakou podobnou oddychovku po White Collar, tak snad to vydrží. *:+*
8/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se