Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zone Blanche: 1. série

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Moc se mi to líbilo. Dobrý.
23280
Moc se mi to líbilo. Dobrý.
0 0
reagovat

TedGeorge

Jak naschvál teď budu až do čtvrtka bez netu, takže se asi zblázním :D aspoň budu mít čas přemýšlet, kdo by to mohl být.
23227
Jak naschvál teď budu až do čtvrtka bez netu, takže se asi zblázním *:D* aspoň budu mít čas přemýšlet, kdo by to mohl být.
TedGeorge
0 0
reagovat

Darkray

Porad netusis a uz to dokoukej ;)
23226
Porad netusis a uz to dokoukej *;)*
Darkray
0 0
reagovat
Tak jsem dokoukal 6 epizodu a už mě napadá jen ten

frajirek co ho majorova dcera poslala do friendzonu

pak to musí být jen obvyklí podezřelí, ale ty si v recenzi psal, že to má být šok, takže pletu se i teď? Jestli jo, tak jsem fakt dost zvědavej, škoda že už to dnes nestihnu dokoukat. Mmch mě to začalo bavit zase (5 epizoda zaručeně nejhorší spolu s 2. oboje tahá nahoru můj oblíbený Jelínek(tak mu budu říkat), ukáže se ještě?
23225
Tak jsem dokoukal 6 epizodu a už mě napadá jen ten [spoiler]frajirek co ho majorova dcera poslala do friendzonu[/spoiler] pak to musí být jen obvyklí podezřelí, ale ty si v recenzi psal, že to má být šok, takže pletu se i teď? Jestli jo, tak jsem fakt dost zvědavej, škoda že už to dnes nestihnu dokoukat. Mmch mě to začalo bavit zase (5 epizoda zaručeně nejhorší spolu s 2. [spoiler]oboje tahá nahoru můj oblíbený Jelínek(tak mu budu říkat), ukáže se ještě?[/spoiler]
0 0
reagovat

Darkray

Neni
23224
Neni
Darkray
0 0
reagovat
Je to starostova žena že? Jinak případy jsou dost neoriginální a nudný. Atmosféra dobrá a jelení potvory mám rád už od Hannibala tady to ale vypadá, že to bude hodná síla. Jsem v 6 epizodě a moc mě to nebaví, ale kvůli atmosféře to asi dokoukam.

Trefil jsem se správně do pachatele? Jako jediný má totiž motiv.
23222
Je to [spoiler]starostova žena[/spoiler] že? Jinak případy jsou dost neoriginální a nudný. Atmosféra dobrá a [spoiler] jelení potvory mám rád už od Hannibala[/spoiler] tady to ale vypadá, že to bude [spoiler] hodná síla[/spoiler]. Jsem v 6 epizodě a moc mě to nebaví, ale kvůli atmosféře to asi dokoukam. Trefil jsem se správně do pachatele? Jako jediný má totiž motiv.
0 0
reagovat
Díky za tip. Shlídnul jsem první díl a je to hodně dobré. Ta skorosmrt na bodnutí včelou na začátku je naprosto famózní. Někde přijedu a první, co dokážu, je málem umřít.
23215
Díky za tip. Shlídnul jsem první díl a je to hodně dobré. [spoiler]Ta skorosmrt na bodnutí včelou na začátku je naprosto famózní. Někde přijedu a první, co dokážu, je málem umřít.[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se