Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok 2018 v televizi

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Koukam, ze uz se taky ridim jenom dle recenzi. Vsechno snad krom Westworld, ktery jsem po prvni serii vzdal jsem mel letos v kalendari. Jeste (uz asi podesate) musim zminit Get Shorty (oznamena treti serie). A budu s tim tady strasne dlouho otravovat aspon do ty doby, nez to nekdo zrecenzuje :)

Jinak tech prekvapeni letos zas tak malo nebylo. The Kidding je tezko popsatelny zazitek, ale pro cloveka,jehoz nejoblibenejsi film je Eternal Sunshine of Spotless Mind to moc nema konkurenci. Barry byl super, zvlast ta jeho dramaticka rovina. Hill House, Maniac, Patrick Melrose, Glow... Proste mi prijde, ze tech neortodoxnich del pribyva, coz me dost tesi. Stejne jako vzestup pulhodinove stopaze - pro dramedy je to idealni. A urcite bych chtel zminit Sorry For Your Loss od Facebooku. Hodna trefna a depresivni podivana, Elisabeth Olsen je v tom uzasna.

Jen tech povedenych sitcomu bylo letos malo. (Good Place samozrejme taky bozi).
23741
Koukam, ze uz se taky ridim jenom dle recenzi. Vsechno snad krom Westworld, ktery jsem po prvni serii vzdal jsem mel letos v kalendari. Jeste (uz asi podesate) musim zminit Get Shorty (oznamena treti serie). A budu s tim tady strasne dlouho otravovat aspon do ty doby, nez to nekdo zrecenzuje :) Jinak tech prekvapeni letos zas tak malo nebylo. The Kidding je tezko popsatelny zazitek, ale pro cloveka,jehoz nejoblibenejsi film je Eternal Sunshine of Spotless Mind to moc nema konkurenci. Barry byl super, zvlast ta jeho dramaticka rovina. Hill House, Maniac, Patrick Melrose, Glow... Proste mi prijde, ze tech neortodoxnich del pribyva, coz me dost tesi. Stejne jako vzestup pulhodinove stopaze - pro dramedy je to idealni. A urcite bych chtel zminit Sorry For Your Loss od Facebooku. Hodna trefna a depresivni podivana, Elisabeth Olsen je v tom uzasna. Jen tech povedenych sitcomu bylo letos malo. (Good Place samozrejme taky bozi).
0 0
reagovat
Top 3 série 2018:
Cobra Kai
Good Place
Daredevil

Překvápko pro mě:
Bodyguard, Titans (ano, Titans).

Disenchantment se chytilo až ke konci série, ale docela dobrý.
23740
Top 3 série 2018: Cobra Kai Good Place Daredevil Překvápko pro mě: Bodyguard, Titans (ano, Titans). Disenchantment se chytilo až ke konci série, ale docela dobrý.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se