Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární hra Fallout se dočká seriálu!


ikona
Spooner
amazonfalloutjonathan nolanwestworld
Jedna z nejslavnějších herních sérií míří na Amazon. A budou u toho tvůrci Westworldu!  

Tak se nám s těmi seriálovými adaptacemi herních pecek v posledních týdnech roztrhl pytel. Jakoby si vývojáři uvědomili, že v kinech se obřího úspěchu jen tak nedočkají, tak zkouší své štěstí na seriálovém písečku. HBO chystá adaptaci pecky The Last of Us, na Netflix zase dorazí animovaný bratříček očekávaného Cyberpunku 2077 a pracuje se také na seriálové adaptaci loňského oceňovaného kousku Disco Elysium. A se svou herní novinkou nyní přichází i Amazon, který rozhodně netroškaří a bere si na paškál jednu z nejúspěšnějších herních sérií všech dob.

Ano, na obrazovky vážně dorazí legendární Fallout. Slavná herní série od Bethesda Game Studios vypráví o post-apokalyptickém světě v USA, která zobrazuje temnou vizi budoucnosti a následky nukleární války tak, jak si jí představovali Američané během Studené války. To všechno s pořádným ironickým nadhledem, dobovými odkazy i béčkovým humorem. A přesně toho všeho bychom se měli dočkat i v seriálu, který chystá vyhledávaná dvojka Jonathan Nolan a Lisa Joy, jež mají na kontě úspěšný Westworld. A ti by mohli parádní svět her správně převést do hrané podoby. Tedy pokud navážou na svou formu z první řady Westworldu a ne z té třetí. Amazon už dal novince zelenou a na seriálu budou spolupracovat i lidé z Bethesdy. Snad tedy budou fandové z hrané verze nadšenější než z poslední hry, jež nesbírala zrovna nadšené ohlasy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace