Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režiséři Mizerů natočí Ms. Marvel


ikona
Sam.Vimes
Adil El Arbibad boysBilall Fallahcomicsdisney+kamala khankomiksmcumizerovéms. marvel
Nové komiksovky se ujmou režiséři nejúspěšnějšího filmu roku. 

Během týdne jsme tady měli novinky o režii i obsazení hlavní role She-Hulk, teď Marvel s oznámeními pokračuje u dalšího chystaného seriálu, Ms. Marvel. Několik epizod natočí Adil El Arbi a Bilall Fallah, režijní dvojice stojící za letošním třetím dílem Mizerů. Ten je i vlivem lednové premiéry a následné pandemie jedním z nejúspěšnějších filmů roku. Dále na režijní stoličku seriálu usedne Sharmeen Obaid-Chinoy, režisérka krátkých dokumentů zaměřujících se na nestejná práva žen, za něž dokonce získala dva Oskary. Uvidíme, jak si poradí s komiksovkou, u podobných seriálových produkcí každopádně může nezkušeného režiséra hodně podržet štáb. Čtvrtým oznámeným jménem pro režijní pozici je Meera Menon, která má za sebou epizody Živých mrtvých, Punishera, Titánů nebo Cizinky.

Příliš velkou důvěru nebudí showrunnerka a scenáristka Bisha K. Ali, zodpovědná za seriálové Čtyři svatba a jeden pohřeb. Titulní role zatím obsazena nebyla. Ms. Marvel je krycí jméno, které v komiksech dlouhá léta používala Carol Danvers. Později jej ale vyměnila za Captain Marvel, jak ji známe i z filmů. A Ms. Marvel je nyní Kamala Khan, jedna z mála úspěšnějších nových postav z marvelovských komiksů. Kamala je mladá muslimka pákistánsko-amerického původu, která se cítí rozpolcena mezi svou silně věřící tradicionalistickou rodinou a normálními problémy a tužbami americké mládeže. Její superschopností je, že se umí natahovat. Seriál produkují Marvel Studios pro Disney+. Později by se Ms. Marvel měla objevit i ve filmech MCU.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace