Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Seriálová nálož: Lovci duchů, Hunted, American Horror Story

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Sam.Vines: Nešlo jen o Tebe :), "díky" ještě Spoonerovi a PetroviM teď vím, že
novinář z šestky (asi) umře, Hannah zabíjí lidi, a že je tu zajímavě rozvinutá nová lilovská fixace na Dark passangera...
Články k seriálům, co zatím nesleduji, jen prolétnu očima, komenty ale sleduji kvůli všeobecným reakcím ;).
Stalo se, no - hlavně že ste nenapsali, jak Dex v pátým díle uřezal pilníkem na nehty Debře levou nohu, to sem se dozvěděl z wikipedie včer- uups, pardon :D.
9418
Sam.Vines: Nešlo jen o Tebe *:)*, "díky" ještě Spoonerovi a PetroviM teď vím, že [spoiler]novinář z šestky (asi) umře, Hannah zabíjí lidi, a že je tu zajímavě rozvinutá nová lilovská fixace na Dark passangera...[/spoiler] Články k seriálům, co zatím nesleduji, jen prolétnu očima, komenty ale sleduji kvůli všeobecným reakcím *;)*. Stalo se, no - hlavně že ste nenapsali, jak Dex v pátým díle uřezal pilníkem na nehty Debře levou nohu, to sem se dozvěděl z wikipedie včer- uups, pardon *:D*.
0 0
reagovat

Davies182

Promiň, já normálně dávám všechno do tagu, ale když je ten daný spoiler napsaný už v samotném článku...
9417
Promiň, já normálně dávám všechno do tagu, ale když je ten daný spoiler napsaný už v samotném článku...
Davies182
0 0
reagovat
Chlapi, sakryš, používejte ty tagy - tolik spoilerů jsem tady v diskuzích snad zatím neviděl :(... Každej recenzent nečučí na všechno, někdo miluje víkendové maratony 6 + 6 dílů ;)!
9416
Chlapi, sakryš, používejte ty tagy - tolik spoilerů jsem tady v diskuzích snad zatím neviděl *:(*... Každej recenzent nečučí na všechno, někdo miluje víkendové maratony 6 + 6 dílů *;)*!
0 0
reagovat

Spooner

Aha, tak to jo :) Máš pravdu, je to trochu náhlé, ale jsem ochoten to přejít, i kvůli Yvonne :) Pomáhá i Dexterovo vysvětlení: "She isn't drawn to my darkness like Lila..." atd., asi víš co myslím (teď jsem to hledal, je to asi v 27. minutě).
A souhlasím, že se spisovatele zbavili hodně brzo, tak snad se ještě ukrajinská linie vrátí s plnou silou :)
9415
Aha, tak to jo *:)* Máš pravdu, je to trochu náhlé, ale jsem ochoten to přejít, i kvůli Yvonne *:)* Pomáhá i Dexterovo vysvětlení: "She isn't drawn to my darkness like Lila..." atd., asi víš co myslím (teď jsem to hledal, je to asi v 27. minutě). A souhlasím, že se spisovatele zbavili hodně brzo, tak snad se ještě ukrajinská linie vrátí s plnou silou *:)*
Spooner
0 0
reagovat
Se skřípající chemií jsem to myslel v tom smyslu, že spíše nevěřím"náhlé" Dexterově touze o Hannah všechno kvůli ní riskovat. Jasný, dělal to i kvůli tomu, že je viděl Price a je jasný, že vztah sériového vraha nikdy nebude probíhat zrovna normálně. Žádný valentýnky a rande při svíčkách rozhodně nečekám, takhle jsem tu poznámku rozhodně nemyslel :) Prostě podle mě není ještě na 100% uvěřitelné, že Hannah je pro Dexe tou správnou posedlostí, kvůli které je schopen porušit svá pravidla. Ale hlavní zádrhel bude asi v tom, že to stále moc nevěřím té Yvonne :)
9414
Se skřípající chemií jsem to myslel v tom smyslu, že spíše nevěřím"náhlé" Dexterově touze o Hannah všechno kvůli ní riskovat. Jasný, dělal to i kvůli tomu, že je viděl Price a je jasný, že vztah sériového vraha nikdy nebude probíhat zrovna normálně. Žádný valentýnky a rande při svíčkách rozhodně nečekám, takhle jsem tu poznámku rozhodně nemyslel :) Prostě podle mě není ještě na 100% uvěřitelné, že Hannah je pro Dexe tou správnou posedlostí, kvůli které je schopen porušit svá pravidla. Ale hlavní zádrhel bude asi v tom, že to stále moc nevěřím té Yvonne :)
0 0
reagovat

PetrM

To je na mě nebo na Spoonera?
Já právě píšu, že se na Dextra NEDÁ pohlížet jako na normální postavu a proto je "skřípající" chemie vlastně v pořádku.
9413
To je na mě nebo na Spoonera? Já právě píšu, že se na Dextra NEDÁ pohlížet jako na normální postavu a proto je "skřípající" chemie vlastně v pořádku.
PetrM
0 0
reagovat

Dexter

Posuzování nějaké "chemie" notabene virtuálního vztahu je samozřejmě navýsost subjektivní a já jsem ten poslední kdo by chtěl ostatním nařižovat jak seriál správně chápat. Ale pobavila mě Vaše formulace "normálního mužského hrdinu romantické zápletky". Opravdu toto čekáte od seriálu o masovém vrahovi? Vždyť Dexter nikdy žádný normální vztah s ženou neměl (možná kromě doposud asexuálního vztahu se sestrou). Rita: oběť násilí, Lila: magor a pyromanka, Lumen: oběť násilí, Hannah: masový vrah. Od dvojice vrahů bych ani nečekal, že si budou posílat valentýnky. I když ta kytka pro Dextera a rande v lunaparku měly něco do sebe, nemyslíte?

Nebo ještě jinak, asi se shodneme, že jedním z tahounů Homelandu je "chemie" mezi Carrie a Brodym, přičemž oba jsou to vlastně psychicky velmi narušené a labilní osobnosti (ne nutně vlastní vinou). Jejich samodestruktivní vztah by v reálu zaměstnal nejednoho docenta Chocholouška, ale pouhým přeobsazením jednoho z herců by ty scény prostě něco ztratily. A totéž si myslím o Dexterovi v téhle sezoně.

Však dneska v noci tu máme další porci obou seriálů ... Kabelové TV zdar!
9412
Posuzování nějaké "chemie" notabene virtuálního vztahu je samozřejmě navýsost subjektivní a já jsem ten poslední kdo by chtěl ostatním nařižovat jak seriál správně chápat. Ale pobavila mě Vaše formulace "normálního mužského hrdinu romantické zápletky". Opravdu toto čekáte od seriálu o masovém vrahovi? Vždyť Dexter nikdy žádný normální vztah s ženou neměl (možná kromě doposud asexuálního vztahu se sestrou). Rita: oběť násilí, Lila: magor a pyromanka, Lumen: oběť násilí, Hannah: masový vrah. Od dvojice vrahů bych ani nečekal, že si budou posílat valentýnky. I když ta kytka pro Dextera a rande v lunaparku měly něco do sebe, nemyslíte? Nebo ještě jinak, asi se shodneme, že jedním z tahounů Homelandu je "chemie" mezi Carrie a Brodym, přičemž oba jsou to vlastně psychicky velmi narušené a labilní osobnosti (ne nutně vlastní vinou). Jejich samodestruktivní vztah by v reálu zaměstnal nejednoho docenta Chocholouška, ale pouhým přeobsazením jednoho z herců by ty scény prostě něco ztratily. A totéž si myslím o Dexterovi v téhle sezoně. Však dneska v noci tu máme další porci obou seriálů ... Kabelové TV zdar!
Dexter
0 0
reagovat

PetrM

V době, kdy jsem příspěvek k Last Resort psal (pátek), bylo ohlášeno zatím jen deset epizod. Informace o zrušení seriálu po třinácté epizodě vyšla najevo až po vydání celého článku. :)
9411
V době, kdy jsem příspěvek k Last Resort psal (pátek), bylo ohlášeno zatím jen deset epizod. Informace o zrušení seriálu po třinácté epizodě vyšla najevo až po vydání celého článku. *:)*
PetrM
0 0
reagovat

Supernatural

Crowley je dobrý, ale nevěřím, že bychom ještě někdy dostali osudovost 5. řady. Zvlášť když tam už bylo tolik těch návratů. Jinak ale výborný díl :+

Dexter
Taky bych nepsal, že chemie skřípe. Vzpomeňme si na 1. řadu, kdy Dexter chodil s Ritou, protože byla poznamenaná z předchozího vztahu, takže se po něm nic nechtělo, a měl ji jen jako jakési sociální krytí. A i když se během 7. řad značně polidštil, pořád se na něho nedá pohlížet jako na normálního mužského hrdinu romantické zápletky.

Jen drobná poznámka ke článku - nechcete psát jméno recenzenta u všech komentářů k seriálům? Je mi jasný, že když tam nic není, tak to psal ten, kdo je uvedený nahoře v záhlaví celého článku, jenže to znamená že musím vždycky vyjet nahoru a znova se podívat...
9410
Crowley je dobrý, ale nevěřím, že bychom ještě někdy dostali osudovost 5. řady. Zvlášť když tam už bylo tolik těch návratů. Jinak ale výborný díl *:+* [b]Dexter[/b] Taky bych nepsal, že chemie skřípe. Vzpomeňme si na 1. řadu, kdy Dexter chodil s Ritou, protože byla poznamenaná z předchozího vztahu, takže se po něm nic nechtělo, a měl ji jen jako jakési sociální krytí. A i když se během 7. řad značně polidštil, pořád se na něho nedá pohlížet jako na normálního mužského hrdinu romantické zápletky. Jen drobná poznámka ke článku - nechcete psát jméno recenzenta u všech komentářů k seriálům? Je mi jasný, že když tam nic není, tak to psal ten, kdo je uvedený nahoře v záhlaví celého článku, jenže to znamená že musím vždycky vyjet nahoru a znova se podívat...
Supernatural
0 0
reagovat

Last Resort

Zrušení Last Resort zamrzí. Osobně bych si jednu plnou sezonu dokázal užít. Považuju i za celkem unikátní, že se jedná patrně o první vojenské drama, kde je víc hlavních postav žen než mužů. Nereálné, ale pěkné.

Nevím, zda se autor glosy jenom špatně vyjádřil, ale Last Resort by měl odvysílat ne 10 ale 13 epizod, takže se vrátí i po novém roce viz twitter Shawna Ryana: News is true. No Back 9 for #LastResort. We will film and and air all 13 episodes. We're going to give you no-holds barred kick-ass ending.

Doufejme, že finále bude stát za to.

Jenom technická poznámka k Dexterovi: Napsat, že chemie mezi Dexterem a Hannah skřípe je zvlášť po vánoční scéně minulý týden velmi odvážné tvrzení. I můj MacBook Air při scénách s Yvonne Strahovski zvyšuje otáčky ventilátoru na maximum a já mám nachystaný hasicí přístroj, protože "chemie" s Dexterem hrozí samovolnou explozí.
9409
Zrušení Last Resort zamrzí. Osobně bych si jednu plnou sezonu dokázal užít. Považuju i za celkem unikátní, že se jedná patrně o první vojenské drama, kde je víc hlavních postav žen než mužů. Nereálné, ale pěkné. Nevím, zda se autor glosy jenom špatně vyjádřil, ale Last Resort by měl odvysílat ne 10 ale 13 epizod, takže se vrátí i po novém roce viz twitter Shawna Ryana: News is true. No Back 9 for #LastResort. We will film and and air all 13 episodes. We're going to give you no-holds barred kick-ass ending. Doufejme, že finále bude stát za to. Jenom technická poznámka k Dexterovi: Napsat, že chemie mezi Dexterem a Hannah skřípe je zvlášť po vánoční scéně minulý týden velmi odvážné tvrzení. I můj MacBook Air při scénách s Yvonne Strahovski zvyšuje otáčky ventilátoru na maximum a já mám nachystaný hasicí přístroj, protože "chemie" s Dexterem hrozí samovolnou explozí.
Last Resort
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se