Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zhoubný kmen Guillerma del Tora se blíží


ikona
Spooner
strain
Knižní trilogie slavného režiséra se chystá do bedny. Kdo se v ní objeví? 

Že se slavný režisér Guillermo del Toro v poslední době nezabývá jen pipláním velkolepého blockubusteru Pacific Rim, ale chystá také několik televizních projektů, už asi víte. Pro HBO chystá malinko netradiční detektivku a adaptaci manga komiksu The Monster, nejvíc práce mu však nyní zabírá seriálová spolupráce se stanicí FX, The Strain. Seriál bude adaptací Del Torovi stejnojmenné knižní trilogie, u nás známé pod názvem Zhoubný kmen, na niž spolupracoval s Chuckem Hoganem. Příběh započne ve chvíli, kdy do New Yorku přilétá letadlo, jehož cestující jsou nakaženi vampířím virem a jen hrstka lidí může zabránit jeho rozšíření. Celé to má být, stejně jako v předloze, dosti brutální a realistické, což si asi slavný Mexičan s radostí pohlídá. Přípravy na tuhle ambiciózní upřířinu jsou již ovšem v plném proudu a obsazeny byly všechny důležité role.


Nečekejte však žádné hvězdné obsazení, ale spíš povědomé ksichty, u nichž si budete lámat hlavou s tím, kde že jste je sakra viděli. Hlavní role se totiž ujme Corey Stoll, jehož nejspíš znáte z nedávné pecky House of Cards. Zde si zahraje doktora Efraima Goodweathera, jenž vyšetřuje, co se stalo lidem v letadle a později se snaží zabránit případnému šíření epidemie. V dalších rolích se pak objeví Mia Maestro z kultovního seriálu Alias, Kevin Durand ze Ztracených či prvního Wolverinea, a Jonathan Hyde, neboli ten srab z Titanicu, co se vetřel mezi ženy a děti. Žádná zvučná jména, i přesto ovšem vyvolává del Torova novinka velká očekávání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace