Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlockův otec míří do bedny


ikona
Spooner
houdini and doylesherlock
Stanice FOX pro nás chystá trošku netradiční detektivku. 

Upřímně, ze seriálové nabídky novinek, jež na nás stanic FOX chystá pro tento podzim, je mi malinko smutno. Zprvu originální Lucifer se producentským šmahem změnil v nezajímavou detektivku, Minority Report si bude diváky hledat asi stejně špatně, jako spřízněné Almost Human, a do kriminálních vod zavítá také novodobý Frankenstein. Vypadá to zkrátka na jednu detektivku za druhou. Jednoho zajímavějšího žánrového kousku z této televizní stáje bychom se ale přeci jen dočkat mohli.

Kutí zde totiž detektivní novinku Houdini and Doyle, která bude vycházet z reálného přátelství titulního mistra iluzí a autora legendárního autora Sherlocka Holmese. Zde se však Harry Houdini a Sir Arthur Conan Doyle nesejdou nad šálkem čaje, ale při vyšetřování tak trochu nadpřirozených zločinů. Což je odvětví, na něž mají oba  rozdílný názor. Zatímco kouzelnická legenda v žádné paranormální jevy nevěří, a ve skutečnosti je i pomáhal odhalovat, tvůrce legendárního byl zase jejich velký nadšenec. V reálném životě je sice tyto opačné názory v podstatě rozdělily, v seriálu by se to ovšem mohlo proměnit ve slušné špičkování. Projekt má totiž na starosti tvůrce Dr. House, David Shore. A ten už hlášky či zajímavé postavy napsat umí a navíc si po propadáku Battle Creek potřebuje napravit reputaci. Námět je to však zajímavý a šance na zábavnou krimi jednohubku s prvky nadpřirozena tu určitě je. Už teď to zní alespoň o trochu sympatičtěji než zmiňovaní televizní kolegové.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace