Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Vše, co víme o chystaných Defenders


ikona
do_Od
daredevildefendersiron fistjessica jonesluke cagenetflix
Komiksová pecka roku se blíží a tohle jsou věci, které byste o ní měli vědět.  

Marvel to má rozjeté moc hezky. Fáze 3 je v plném proudu a už za rok se budou muset rozprášené zbytky Avengerů postavit jejich doposud asi nejzávažnější hrozbě. S Thanosem prý nebude žádná legrace, zatímco ale tito slavní superhrdinové budou bránit planetu jako takovou, někdo musí udržovat pořádek tady dole. Mezi obyčejnými lidmi, v ulicích, které se jen hemží zločinem. A ne, Batman to nebude.

Na Netflix totiž už letos dorazí jiná komiksová parta. Říkají si Defenders, zase tolik lidí je nezná a rozhodně nejsou tak super. Vlastně jsou to spíš takoví outsideři, lidi z masa a kostí, kteří mezi záchranou svých blízkých a městských čtvrtí, ve kterých žijí, musí zároveň žonglovat i se svými denními životy, prací, kamarády, svou minulostí a vlastně i budoucností. A o žádném z nich se nedá říct, že by nás zatím vyloženě zklamal (byť takový Luke Cage byl příběhově už vyloženě na hraně).

Každopádně osmidílná minisérie o těchto borcích už je nějakou dobu na cestě a tak jsem si řekl, že je na čase, abychom si to všechno hezky shrnuli. A nebojte, tentokrát pofrčíme zcela bez spoilerů.

Ano, Marvel má své fáze zjevně opravdu rád. Vlastně je má rád takovým způsobem, že se jich dočkáme i v tomhle jejich malém Netflix-verse. O Defenders se často píše jako o kulminaci všeho, co jsme doposud s těmito hrdiny  zažili a to je z části pravda. Rozhodně se ale nejedná o konec jako takový.

Ještě ke konci roku přistane sólovka s Punisherem, který se objevil už ve druhé řadě Daredevila. A když je řeč o Daredevilovi, ten už je pro změnu potvrzený pro svou třetí sérii. Pokračování má pak jisté i Jessica Jones. Co se Luka Cage a Iron Fista týče, tam zatím verdikt oficiálně nepadnul, ačkoliv v komiksech se kdysi jela série zvaná Heroes For Hire, ve které ti dva působili společně. Příliš bych se nedivil, kdyby se Marvel vydal na Netflixu podobnou cestou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace