Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Netflix, Louis C.K. a králové komedie


ikona
do_Od
dave chapellelouis c.k.netflix
Dave Chappelle, Louis C.K. a další komici míří na Netflix. Proč tomu tak je a jak se jim daří? 

Nevím, jestli jste to už postřehli, ale Netflix kromě vlastní filmové a seriálové tvorby nabízí nejen širokou škálu vlastnoručně produkovaných dokumentů (z nichž jeden jsme tu před časem dokonce zrecenzovali a na jeho nepřímé pokračování se z nějakého důvodu poměrně dost těšíme...ehm), ale především komediálních stand-upů, které se v posledních měsících staly terčem mnohých zákulisních debat. Proč? To se dozvíte na následujících řádcích. Protože však holá fakta (a místy taky mírné spekulace) mohou v některých případech působit trochu nudně (a v extrémních případech pak rovnou vést ke změně četby, a to teda fakt nechci), připojil jsem zároveň taky postřehy z celkem tří výše zmíněných vystoupení, a něco mi tak říká, že za tyhle kratičké minirecenze by vám už těch pár minutek nad tímto článkem stát mohlo. Co říkáte, máme deal? Paráda!

Masakr. Absolutní masakr. Když vás do kolen pošle hned první věta, je to znamení toho, že někdo odvedl svou práci velice dobře. Louis C.K. se po krátké pauze vrací se svým novým komediálním speciálem na Netflixu a OMG, tohle zkrátka musíte vidět!

Potraty jsou jenom začátek. Následující hodina kecání o všem a o ničem vás rozbrečí tolikrát, že jsem v půlce ztratil přehled a kdo tohoto pána zná, určitě mi teď dá za pravdu, že většina jeho génia vychází nikoliv ze psaní, ale až následného přednesu. Jakmile totiž Louis začne fyzicky simulovat penis rolující se z předkožky, je konec. Game over, man.

Mohl bych vám tady teď vypsat desítky fantastických hlášek, byla by to ale hrozná škoda, protože v jeho podání jsou jednoduše tisíckrát lepší a kdyby to bylo úplně na mě, nejradši bych tuhle část smazal a poslal vás se na jeho speciál podívat bez mého hypování, protože překvapení a šok byl z části dalším důvodem, proč jsem se tolik bavil. Každopádně tohle se opravdu povedlo (a že jsem podobných výstupů už viděl celkem dost), moje myšlenka na závěr je tudíž jediná. Jen ať se o tenhle žánr všichni poperou, na konci vždycky vyhraje především divák. A jestli mě letos čeká podobných výhěr ještě několik, tak sem s nima!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace