Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívá se Hulk do seriálu?


ikona
Spooner
disneyfalconhawkeyehulklokimarvelruffaloshe hulkwandavisionwinter soldier
Objeví se Mark Ruffalo v marveláckých seriálech od Disney+? 

Že mají na Disney+ momentálně plné ruce práce s natáčením seriálových marvelovek, už jste asi párkrát četli. Svých sólovek se zde ještě letos dočká Falcon s Winter Soldierem i zatím malinko podivně vyhlížející WandaVision a příští rok dorazí se svými eskapádami i Hawkeye a Loki. Streamovací služba ovšem bude sázet i na zcela nové hrdiny a pomalu se zde připravuje příchod She-Hulk, Ms. Marvel a Moon Knighta. Nejblíže má pak k natáčení nejspíš zelená vzteklounka a sestřenka Bruce Bannera v jednom, kde by se kamery měly údajně rozběhnout už v létě. A nejspíš se ani tady neobejdeme bez jednoho starého známého.

Ano, asi už jste dávno pochopili, že v She-Hulk by se mohl objevit sám Mark Ruffalo alias Hulk. Známý herec sice ještě před nějakým časem tvrdil, že si budoucností Hulka v MCU není moc jistý, v nedávném rozhovoru ale potvrdil, že o jeho účasti v She-Hulk už proběhly první debaty a podle všeho se další štaci u Marvelu nebrání. Samozřejmě nic zatím není oficiální a není jasné, jak velkou roli by v seriálu nakonec měl. Jeho účast by ovšem samozřejmě dávala smysl a mohl by své sestřence, právničce Jennifer Walters předat pomyslnou štafetu. 

Ruffalo se navíc v poslední době televiznímu rybníčku nevyhýbá, motá se kolem seriálové verze Parazita a ještě letos ho uvidíme v minisérii I Know This Much Is True. Čím dál víc se navíc spekuluje o tom, kdo ztvární titulní hrdinku, jež by se po seriálu mohla podle Kevina Feigeho přesunout i do kin. V posledních týdnech kolovaly na internetu drby (nebo spíš fanouškovská přání), že by se slavné postavy mohla ujmout Alison Brie z GLOW a Community. Ta jakékoliv prozatímní debaty s Marvelem vyvrátila, zároveň se však případné nabídce nebrání. A já myslím, že Marvel by s touto volbou nešlápnul vedle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace