Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

CW už ví, co dál s Batwoman


ikona
Sam.Vimes
arrowversebatwomancomicscwdckomiksruby rose
Producenti netopýří komiksovky už vědí, jak vyřeší odchod Ruby Rose. 

Krátce po finále první řady komiksového seriálu Batwoman oznámila Ruby Rose, že v hlavní roli končí. Ohledně důvodu svého odchodu ale konkrétnější být nechtěla. Seriál bude pokračovat i bez ní a teď už víme, jak si se změnou obsazení poradí. Nebude se přeobsazovat postava Kate Kane (Rose), ale nová herečka si zahraje novou postavu, která po Kate převezme identitu Batwoman. Jak se odchod Kate ze scény vyřeší v ději, zatím nevíme.

Nová hlavní postava se v castingové zprávě jmenuje Ryan Wilder, což může být originální postava, ale i kódové označení pro někoho z komiksů. Ryan má být o něco mladší než Kate (asi 25-30), sympatická, trošku potrhlá, velmi schopná, ale nedisciplinovaná. Je to bývalá pašeračka drog, která teď abstinuje a žije v přívěsu. Stejně jako Kate je to lesba a producenti hledají herečku, která se hlásí k LGBT+ komunitě. Střídání hrdinů pod maskami není v komiksech a to zvláště u DC nic neobvyklého, třeba jako Batgirl se už vystřídalo dokonce pět postav. Konkrétně Batwoman ale zatím byla vždycky jen Kate Kane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace