Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nick Fury se dočká vlastního seriálu


ikona
Spooner
disneydisney+falconlokimarvelnick furysamuel l. jacksonwandavisionwinter soldier
Marvel chystá sólovku pro svou další ikonickou postavu. 

V Marvelu se s těmi seriály opravdu neflákají. Letos sice na Disney+ uvidíme ze seriálového rybníčku MCU pod taktovkou Kevina Feigeho pouze WandaVision, v dalších letech nás ale čeká týmovka Falcona s Winter Soldierem, návrat Lokiho, sólovka Hawkeye, ale také řada nových hrdinů v čele s She-Hulk a Ms. Marvel. Ano, člověk si říká, že jen zásoba těchto kousků vystačí Marvelu na další dvě fáze dopředu. Jenže u myšáka netroškaří a přidávají seriál další významné postavě tohoto komiksového univerza. Ano, opravdu došlo už i na Nicka Furyho s tváří Samuela L. Jacksona.

Seriálová sólovka Nicka Furyho je podle Variety prozatím v rané fázi a Disney projekt zatím oficiálně nepotvrdil. Na starost ho však podle dostupných informací dostal jeden z tvůrců a scenáristů oceňované kousku Mr. Robot Kyle Bradstreet. Jackson se už coby jednooký drsňák krátce objevil i v Agentech SHIELD, jinak se však bude jednat o první hlavní seriálovou roli tohoto hereckého matadora. O ději samozřejmě není známo prakticky nic a můžeme jen spekulovat, kam Furyho jeho vlastní dobrodružství zavede. Bude se seriál odvíjet od jeho závěrečné scény v druhém Spider-Manovi, kde jsme bývalého šéfa organizace SHIELD potkali na dost nezvyklém místě? Necháme se překvapit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace