Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Hawkeye nabírá parádní obsazení


ikona
Spooner
Vera FarmigadisneyFlorence PughHailee Steinfeldhawkeyejeremy rennermarvel
Po boku Jeremyho Rennera se objeví řada známých tváří. 

Seriálové plány Marvelu a Disney+ sice malinko zhatila aktuální pandemie, kvůli níž jsme se letos nedočkali Falcona s Winterem Soldierem, ani blížící se WandaVision. Komiksové studio pod vedením Kevina Feigeho se ale nefláká a dále pracuje např. na seriálovém Lokim, She-Hulk či nedávno obsazeném Moon Knightovi. A kamery se v minulých dnech konečně rozjely také u Hawkeye. O sólovce oblíbeného lukostřelce s tváří Jeremyho Rennera se toho zatím příliš neví. Scénář má na starosti jeden z autorů seriálové pecky Mad Men, Jonathan Igla, a příběh by se měl točit také okolo hrdinovy žákyně a budoucí členky Young Avengers, Kate Bishop. Nejspíš zde tedy dojde k menšímu předání pochodně. Natáčení se pak rozeběhlo před pár dny, a tak se konečně na světle objevilo několik hodně zajímavých castingových novinek.

Nejdříve byla konečně oficiálně obsazena právě postava Kate Bishop, kterou si zahraje talentovaná Hailee Steinfeld z Opravdové kuráže, Bumblebeeho či seriálu Dickinson. O jejím obsazení se spekuluje už déle než rok, až nyní (i díky videím ze zákulisí) však máme konečně jasno. Nejedná se však o jediný známý přírůstek. V komiksovce se totiž podle všeho objeví také herecká jistota Vera Farmiga, která už v Bates Motelu prokázala, že jí seriálový rybníček svědčí. Zde si pak zahraje právě matku Kate. A malinko nečekaně se objeví také Florence Pugh, jež si za pár měsíců odbude svou marveláckou premiéru v Black Widow coby její sestra Yelena Belova. Dále se pak objeví už v podstatě seriálová jména Tony Dalton z Better Call Saul, Fraa Fee z Bídníků či Zahn McClarnon z Westworldu. Úvodní tři ženská jména ale dávají tušit, že ani tuto produkci nehodlají v Marvelu podcenit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace