Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny dostane další prequel!


ikona
Sam.Vimes
fantasygame of thronesgeorge r r martingotGRRMhbohouse of the dragonhra o trůnypíseň ledu a ohněrytíř sedmi královstvíTales of Dunk & Egg
HBO plánuje další návrat do Západozemí. 

HBO dalo zelenou dalšímu příběhu ze světa Hry o trůny, seriálu Tales of Dunk & Egg. Jedná se o prequel odehrávající se přibližně devadesát let před událostmi hlavní ságy. Dvojici hlavních hrdinů představují potulný rytíř ser Duncan Vysoký zvaný též Dunk a jeho panoš Egg, budoucí král Aegon V. Targaryen, dědeček Šíleného krále a pradědeček Daenerys. George R.R. Martin o nich napsal tři novely, jež později vyšly v souborném vydání jako Rytíř Sedmi království.


Některé zdroje uvádějí, že HBO zároveň pracuje na ještě jednom trůnovském projektu. Opět by se jednalo o prequel a vyprávěl by o Robertově rebelii, která ukončila vládu Targaryenů a dosadila na trůn Roberta Baratheona. Tady už se dostáváme hodně blízko před začátek Hry o trůny a dočkali bychom se tak mnoha známých postav. Kromě Roberta i jeho pravé ruky Neda Starka, Tywina Lannistera i jeho potomků a mnoha dalších. Rozhodně ale není jisté, že oba seriály skutečně dostaneme. Viz seriál s Naomi Watts s pracovním názvem The Long Night, který byl zrušen na základě neodvysílané pilotní epizody. Naopak vcelku bezpečně můžeme počítat se seriálem House of the Dragon o rodu Targaryenů, jenž dostal rovnou objednávku celé řady, utěšeně nabírá herecké obsazení a měli bychom se jej dočkat během příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: G.R.R. Martin prý plánuje dalších šest až dvanáct příběhů s Dunkem a Eggem. Ale až po dokončení Vichrů zimy (=nikdy).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace