Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksovka Gotham Knights míří do bedny


ikona
Spooner
batwomancwdcgotham knightsgreg berlanti
Spolupráce komiksové stáje DC a stanice CW bude pokračovat. 

Zatímco Marvel se svými seriálovými projekty rozjel naplno a aktuální Hawkeye nám dělá velkou radost, konkurenti z DC se v tomto ohledu trochu zasekli na místě. Na dost béčkovém a laciném místě. Na HBO Max sice brzy vtrhne ambiciózní Peacemaker a chystají zde také sólovku Tučňáka či gothamské policie z chystaného Batmana, většina DC titulů ale stále trůní na teenagerské stanici CW. A tamní kousky v čele s Flashem, Batwoman či nedávno ukončenou Supergirl už opravdu hrají hodně cheesy druhou ligu, u níž vydrželi jen opravdu skalní diváci. Jenže těch je podle všeho pořád docela dost. Spolupráce CW a produkčního týmu Grega Berlantiho s DC totiž nadále nekončí, naopak chystají přivést na obrazovky další hrdiny.

Začíná se tak pracovat na seriálu Gotham Knights, tedy komiksu, jenž se příští rok dočká i očekávané herní podoby. S tou ovšem televizní novinka nebude mít nic společného a po příběhové stránce se vydá trochu jiným směrem. Příběh se totiž bude odehrávat po vraždě Bruce Waynea, po níž jeho rebelující adoptivní syn spojí síly s dětmi Batmanových slavných záporáků, kteří chtějí očistit své jméno a zároveň najít skutečného pachatele. A tato podivná sebranka se stane pro Gotham po smrti Temného rytíře jeho jedinou nadějí. Takže zatímco hra či komiksy se soustředí zejména na Batmanovi parťáky, zde dostaneme téměř jeho záporáky. 

Že to zní docela hezky a lákavě? No, netěšte se předčasně. Seriál totiž nejen, že dostala na starost stanice CW, ale hlavně tvůrci pekelné Batwoman, u níž mě pořád překvapuje, že se ještě vysílá. Jenže scenáristické trio Chad Fiveash, James Stoteraux a Natalie Abrams má asi v televizi hodně kamarádů, a tak dostanou na starost další komiksárnu. A já doufám, že si dají tentokrát se slibným námětem více záležet a výsledek nebude bolet tolik jako Batwoman. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace