Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví fasují další, nečekaný spin-off


ikona
Ojik
AMChororIsle of the DeadJeffrey Dean MorganLauren CohanMaggieNeganspin-offThe Walking DeadzombieŽiví mrtví
Jedna z nejoblíbenějších postav Živých mrtvých si vyslouží po jejich skončení svůj vlastní seriál. Jeffrey Dean Morgan alias Negan však bude mít k ruce dosti neočekávanou posilu.  

Živí mrtví bývali fenoménem, který se i přes klesající kvalitu zdál být nezastavitelným. Kravaťáci ze stanice AMC nabubřele mluvili o potenciálu na desítky sezón a již v roce 2015 spatřil světlo světa první spin-off. Jenže pak došla trpělivost kmenovým hercům i skalním příznivcům a v důsledku začali seriálu ubývat diváci ve velkém. Poněkud překvapivě tak přišlo oznámení, že Walking Dead skončí aktuální jedenáctou sérií. Nejvěrnější fanoušci ale nemuseli smutnit, protože o to řádněji se producenti rozhodli nemrtvý vesmír podojit.

K již zaběhlému (zprvu prequelovému) spin-offu Živí mrtví: Počátek konce se začal vysílat další odvozený seriál The Walking Dead: World Beyond a byla oznámena epizodická antologie Tales of the Walking Dead. Spekulovalo se rovněž o spin-offu pro Daryla a Carol a nesmíme zapomínat ani na dávno ohlášenou filmovou trilogii o zmizelém Ricku Grimesovi. A aby toho nebylo málo, v kuloárech se objevily i zvěsti o spin-offu oblíbeného padoucha Negana.

A právě tato domněnka byla včera naprosto nečekaně potvrzena, když tvůrci oznámili zcela nový projekt z postapokalyptického univerza. Místo po zrušeném a nezdařeném World Beyond zaujme již příští rok seriál nazvaný Isle of the Dead, v němž budou hlavními hrdiny Negan… a Maggie. Ano, projekt svede dohromady kdysi obávaného záporáka a ženu, jíž před očima brutálně zavraždil manžela a otce jejich nenarozeného dítěte. Vzájemná animozita po opětovném znovushledání byla natolik veliká, že Negan několik dílů nazpět raději od Maggiiny party odešel. Již tehdy jsme se tak mohli pomalu začít těšit na jeho návrat, byť asi nikdo nečekal, že bude tak doslovný.

Radost z oznámení však hořkne, když si uvědomíme, že nám tvůrci nejen vyspoilerovali, kdo přežije konec seriálu, ale především že to bude vyčpělá a nesympatická Maggie. Veselé eskapády bývalého a současného psychopata, které zřejmě budou sledovat udobřování někdejších nepřátel na život a na smrt, budou zatím rozprostřené do šesti epizod a zasazeny by měly být bůhvíproč do New Yorku. Tak uvidíme, zda to celé bude časem dávat větší smysl a my diváci budeme moci začít opatrně doufat, že to nebude zetlelá zbytečnost. 

 ---

Vytáhni v hospodě: Znepřátelená dvojice byla již jednou nečekaně svedena dohromady. Ve Snyderově blockbusteru Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti si ve flashbackové scéně zahráli Batmanovy rodiče Thomase a Marthu Wayneovy právě Jeffrey Dean Morgan a Lauren Cohan.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace