Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Duben 2022


ikona
krauset
 Anatomy of a Scandal Barry RoaramazonappleBetter Call SaulElitahbohulunetflixPremiéryshowtimeSlow HorsesThe First LadyTokyo Vice
Slow Horses. Gaslit. The First Lady. Volejte Saulovi. Barry. Roar. The Offer.  

Po Jeden musí z kola ven se opět vrací Gary Oldman do prostředí špionážního thrilleru v seriálu Slow Horses (1. dubna, Apple TV+), sekundovat mu bude Kristin Scott Thomas. Sedmička vyděděnců se objeví v nové komedii s Christopherem Walkenem s názvem The Outlaws (1. dubna, Amazon Prime). Krimi drama Tokyo Vice (7. dubna, HBO Max) nás přenese do Japonska, kde se západní novinář rozhodne zkřížit cestu jednomu z největších kriminálních bossů. Pilot seriálu natočil Michael Mann, v hlavních rolích se můžeme těšit na Ansela Elgorta a Kena Watanabeho.  

Teen hit Elita (8. dubna, Netflix) se vrací už v páté sérii. Novou komedii Woke (8. dubna, Hulu) potáhne velmi vtipný Lamorne Morris z New Girl. Druhou sérii si po dlouhých třech letech vysloužilo i queer viktoriánské drama Gentleman Jack (10. dubna, HBO Max).

Hugh Laurie režíruje novinku Why Didn’t They Ask Evans? (12. dubna, BritBox), v níž se Will Poulter vydá řešit zločin na základě záhadných posledních slov. Šavlozubá veverka Scrat ukryje své zásoby na obrazovce v Ice Age: Scrat Tales (13. dubna, Disney+). Dočkáme se i nové komedie od tvůrců Brooklyn Nine-Nine s názvem Killing It (14. dubna, Peacock). Sexuální skandál mezi britskou elitou a téma konsentu bude řešit Anatomy of a Scandal (15. dubna, Netflix), v hlavních rolích Sienna Miller a Naomi Scott. 

Na úspěch Yellowstone bude chtít navázat seriál Outer Range (15. dubna, Amazon Prime): Ranč. Wyoming. Půda. Rodina. A Josh Brolin řešící cosi tajemnějšího než zkyslé kozí mléko. Ženy se dostanou do podivných situací v antologii Roar (15. dubna, Apple TV+), v níž bude Nicole Kidman konzumovat staré fotografie a Alison Brie řešit případ svého zavraždění. Další ambiciózní antologie se zaměří na život prvních dam USA v dramatu The First Lady (17. dubna, Showtime). Východní křídlo Bílého domu obývají manželky prezidentů Michelle Obama, (Viola Davis), Betty Ford (Michelle Pfeiffer) a Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson). Coby její manžel Franklin Delano se představí Kiefer Sutherland. 

Vyzdvihovaný prequel Breaking Bad čili Perníkového táty Volejte Saulovi (18. dubna, AMC) s Bobem Odenkirkem v hlavní roli odvysílá první polovinu finální šesté série. Již počtvrté osedlání motorky Mayans MC (19. dubna, FX) ve spin-offu kultovního motorkářského seriálu Sons of Anarchy. Podle del Torova sci-fi filmu se dočkáme animáku Pacific Rim: The Black (19. dubna, Netflix). Russian Doll (20. dubna, Netflix) se vrací teprve ve druhé sérii, přestože se hlavní hrdinka vrací v čase na večírek, po němž zemřela, opakovaně. Letuška (21. dubna, HBO Max) s tváří Kaley Cuoco vyletí podruhé. Vrací se i hitman lomeno herec Barry (24. dubna, HBO Max). 

Zapomenuté osobnosti kolem skandálu Watergate připomene seriál Gaslit (24. dubna, Starz) s prvotřídním obsazením v podobě Julie Roberts a Seana Penna. Na mládí legendárního pistolníka a psance se zaměří novinka Billy the Kid (24. dubna, EPIX). The Man Who Fell to Earth (24. dubna, Showtime) je označován za duchovního následníka stejnojmenného filmu s Davidem Bowiem z roku 1976. V seriálu se představí Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris a Bill Nighy. Policie Baltimoru se znovu dostane na obrazovky HBO, a to v seriálu We Own This City (25. dubna, HBO Max). 

Padesáté výročí premiéry Kmotra – snad docházíte každý týden poctivě do Aera na celou trilogii – se rozhodl Paramount oslavit seriálem pokrývajícím vznik tohoto legendárního gangsterského filmu. Minisérie The Offer (28. dubna, Paramount+) nabídne Dana Foglera v roli umanutého režiséra Francise Forda Coppoly, Milese Tellera jako producenta Alberta S. Ruddyho, Matthew Goodea jako Roberta Evanse a Patricka Galla jako autora románu Maria Puza. 

Andrew Garfield se představí jako detektiv v novince Under the Banner of Heaven (28. dubna, FX/Hulu). Na star power Elisabeth Moss sází nové krimi Shining Girls (29. dubna, Apple TV+), v níž chicagskou reportérku vyvede z míry čerstvá vražda nápadně podobná traumatické zkušenosti z její minulosti. 

A která platforma vám tento měsíc svými novinkami učiní nabídku, kterou nelze odmítnout?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace