Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další tvář Sebevražedného oddílu míří do seriálu


ikona
Spooner
hbo maxjames gunnsebevražední oddílviola davis
James Gunn rozšiřuje své komiksové universum. 

Zatímco nad DC kousky na stanici CW se stahují už i ty nejčernější mračna, na streamovací HBO Max se komiksová stáj rozhodně flákat nehodlá. Svou seriálovou cestou se hodlá vydat mimo jiné záporácký Tučňák s tváří Colina Farrella z nového Batmana a sólovka Peacemakera s tváří Johna Ceny sklidila až nečekaně kladné ohlasy. A jak se zdá, tak právě Gunnův Sebevražedný oddíl hodlají tamní producenti ždímat i nadále. Začíná se totiž šuškat o tom, že by se seriálu měla dočkat další tvář oblíbené komiksové týmovky. A tentokrát půjde dokonce o samotnou šéfovou.

Ano, do svého seriálového spin-offu nejspíš míří hlava tým Task Force X, chladná a vypočítává Amanda Waller s tváří Violy Davis. Ta se krátce objevila už ve zmiňovaném Peacemakerovi a právě z události z konce jeho první série by měl vycházet i chystaný projekt, jenž však ještě nedostal oficiálně zelenou. Hlavní hrdinka by se tak měla vyrovnávat s činy, které v Peacemakerovi provedla její dcera. Gunn by se měl však tentokrát vrátit pouze v roli producenta a scénář sepíše Christal Henry, která se podílela také na seriálových Watchmenech. I když pak účast oceňované herečky není stoprocentní, asi se s ní může předběžně počítat. Držitelka Oscara je ostatně v seriálech jako doma. Má za sebou hit Vražedná práva a aktuálně ji můžete vidět v novince The First Lady. Jestli si ovšem postava Amandy Waller, která zkrátka skvěle funguje jako chladná a nepředvídatelná mrch ve vedlejší roli, zaslouží vlastní seriál, to už je otázka do diskuze.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO Max

Zdroj: Variety

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace