Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Temný případ získal hlavní hvězdu


ikona
Spooner
hbojodie fostertemný případtrue detective
Mrazivý případ nalákal hollywoodskou legendu. 

Poslední dvě řady Temného případu se sice mohly pochlubit solidní sledovaností, reakce diváků však byly po výjimečné a nezapomenutelné první sérii značně rozpačité. A tak se na HBO rozhodli, že to tentokrát zkusí jinak. Původní tvůrce Nic Pizzolatto dal tedy značce nadobro sbohem a na jeho místo nastoupil oceňovaný režisér Barry Jenkins, tvůrce oscarovky Moonlight a minisérie The Underground Railroad, který se ujme produkce a dohlédne i na scénář. Ten si tentokrát bere na paškál nepříliš známá Issa Lopez, jež se ujme i režie, a scenárista Alan Page Arriaga, jenž má na kontě např. Fear the Walking Dead. Čtvrtá řada s podtitulem Night County se pak přesune na mrazivou Aljašku. A nyní už je potvrzeno, kdo bude nový záhadný případ vyšetřovat.

A vlastně se jen potvrdily měsíce propírané spekulace. Jednu z hlavních rolí nového Temného případu tak získává hollywoodská legenda Jodie Foster, která se vrací ve velkém stylu na televizní rybníček, v němž se objevovala ve svých hereckých počátcích. V seriálu si pak zahraje vyšetřovatelku Liz Danvers, která společně se svou parťačkou Evangeline Navarro vyšetřuje záhadné zmizení šesti lidí z výzkumné stanice Aljašce, po nichž není ani památky. Hlavní hrdinky pak budou konfrontovány se svou vlastní temnotou a zároveň musí odhalit děsivá tajemství jejich mrazivého okolí. Nová řada nám tak nabídne nejen nové prostředí, ale poprvé také ženské ústřední duo a podle všeho i jiný scenáristický přístup. Tak uvidíme, zda dostane antologie potřebnou novou čerstvou krev do žil.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace