Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červen 2022


ikona
Sam.Vimes
apple tv+bandafirst killhboirma vepman vs. beems. marvelnetflixp-valleypremiérythe boysthe midwich cuckoosthe old manthe orvillethe umbrella academywestworld
The Boys. The Umbrella Academy. Westworld. 

Streamovací války nového měsíce odstartuje televizní film a zároveň 318. epizoda seriálu South Park: The Streaming Wars (1. června, Paramount+). Již potřetí vyrazí prozkoumávat vesmír Seth MacFarlane na palubě The Orville (2. června, Hulu). Své potomky schovají The Midwich Cuckoos (2. června, Sky Max) u nebohých žen Midwiche v nové adaptaci sci-fi románu Johna Wyndhama. Billy Butcher a jeho Banda neboli The Boys (3. června, Amazon Prime) budou znovu zatápět pláštěnkářům. Ústřední strip klub otevře své brány již podruhé v P-Valley (3. června, Starz). Ztrápené manželce v domácnosti v podání Rose Byrne znovu pomůže aerobic v komediálním seriálu Physical (3. června, Starz).

Chris Harris zařadí Top Gear (5. června, BBC One) v nové řadě motoristického pořadu, toho času již dávno bez Clarksona a spol. Alicia Vikander si zahraje herečku, která při natáčení remaku klasického thrilleru začne splývat se svou postavou jménem Irma Vep (6. června, HBO) a rozostří se jí hranice mezi realitou a fikcí. Roswell, New Mexico (6. června, CW) bude již počtvrté dějištěm podivných událostí. Kamala Khan alias Ms. Marvel (8. června, Disney+) získá schopnosti, díky nimž se může vyrovnat svým superhrdinským idolům, zatímco se ovšem musí potýkat i s běžnými problémy dospívající pákistánsko-americké dívky. Odvážní astronauti se s heslem For All Mankind (10. června, Apple TV+) zúčastní vesmírného závodu již potřetí.

Mladá upírka si pro svůj First Kill (10. června, Netflix) poněkud nešťastně vybere mladou lovkyni upírů. Alžběta I. Tudorovna se stane královnou v historickém dramatu Becoming Elizabeth (12. června, Starz). Indiánský šerif v 70. letech vyšetřuje sérii zdánlivě nesouvisejících zločinů na americkém jihozápadě, kde vanou Dark Winds (12. června, AMC). Archivem církevních zázraků, posednutí a jiných záhad se již potřetí probírá skupinka hrdinů, kteří mají za úkol vyšetřit, zda jde o něco logicky vysvětlitelného nebo nadpřirozené čiré Evil (12. června, Paramount+). Teen romantika Love, Victor (15. června, Hulu) se vrátí s třetí řadou. Melissa McCarthy bude pomáhat svému kolegovi, k němuž mluví Všemohoucí, jelikož je God’s Favorite Idiot (15. června, Netflix).

Bývalý operativec CIA v podání Jeffa Bridgese sice už je The Old Man (16. června, FX), útok zabijáka jej ale přinutí vyjít z důchodu v úkrytu a jít zpátky do akce. Absolventi The Umbrella Academy (22. června, Netflix) se v důsledku finále minulé série budou muset srovnat s alternativní Sparrow Academy. Smrtící souboj Man vs. Bee (24. června, Netflix) svede za stranu lidstva Rowan Atkinson. Maya Rudolph jako čerstvě bývalá manželka miliardáře inkasuje Loot (24. června, Apple TV+) v podobě rozvodového vyrovnání. Své nové místo ve světě chce nalézt pomocí charitativních aktivit. Znovu se podíváme do světa budoucnosti za hranicemi futuristického zábavního parku Westworld (26. června, HBO). Ústřední temný čaroděj je sice možná Bastard‼ (30. června, Netflix), i tak jej ale jeho království povolá do boje proti silám zla v anime seriálu s podtitulem Heavy Metal, Dark Fantasy.

Které kousky si z červnové nabídky vyberete vy?

--- 

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Disney+, Netflix, Apple TV+, HBO, Amazon
Zdroje: Disney+, Netflix, Apple TV+, HBO, Amazon

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace