Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Nová Hra na oliheň, Živí mrtví a gangsterka s Michelle Yeoh


ikona
Sam.Vimes
american rustdemimondediabolicaldoctor whodragon agedragon age: absolutionchuckyinside jobkate bushmichelle yeohneil patrick harrispříběh služebniceraised by wolvesseriálové střípkystranger thingsted lassothe boysthe brothers sunthe last of usthe tales of the walking deadvikings: valhallawalking deadživí mrtví
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

V příští řadě Doctora Who se nový Doctor (Ncuti Gatwa) utká s protivníkem v podání Neila Patricka Harrise, který se na Instagramu pochlubil fotkou v kostýmu. Natáčení probíhá právě teď ve Walesu, vysílat se bude příští rok, který je zároveň 60. výročím premiéry seriálu. Michelle Yeoh (v posledních letech třeba seriálový Star Trek nebo Everything Everywhere All at Once) si zahraje v gangsterce The Brothers Sun od Brada Falchuka, spolutvůrce American Horror Story. Hlavním hrdinou je Charles Sun (Justin Chien), bezohledný taiwanský mafián a syn místního bosse, jenž se však po smrti otce rukou nájemného vraha vydává do Los Angeles. Musí zde ochránit svou matku (Yeoh) a nic netušícího mladšího bratra, kteří před lety utekli z Taiwanu a od světa organizovaného zločinu.

Ve druhé řadě seriálové verze hororu Chucky se objeví Lara Jean Chorostecki z Hannibala či Camelotu. Příběh služebnice oficiálně stanovil premiéru páté řady na 14. září, kdy odvysílá rovnou dvě epizody. Zároveň zveřejnil dvě nové fotky. Carlos Valdes (Cisco z Flashe) si zahraje hlavní roli v muzikálové romantické komedii Up Here zasazené do New Yorku konce 90. let. Natáčet se má během tohoto léta. Netflix potvrdil, že pracuje na animovaném seriálu Dragon Age: Absolution na motivy série počítačových fantasy her. Premiéry se dočká již tento prosinec. Zároveň streamovací služba oznámila i vývoj několika videoher podle svých seriálů: Dámský gambit, Papírový dům, Světlo a stíny a kupodivu Too Hot to Handle. Seriálová adaptace hry The Last of Us se pochlubila fotkou s Joelem (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey):

Čtvrtá řada Stranger Things zakomponováním do děje vystřelila písničku Running Up That Hill od Kate Bush na vrchní příčky hitparád. Skladba z roku 1985 je tak na 8. místě v Billboard Top 100 (v době vydání přitom byla nejvýše na 30. pozici) a obrovského zájmu se jí dostává i na Spotify. Tales Of The Walking Dead, nový spin-off Živých mrtvých, stanovil premiéru na 14. srpna. Půjde o antologii samostatných epizod ze světa zombie apokalypsy. Ve třetí řadě seriálu Vikings: Valhalla se objeví Goran Visnjic (Timeless, ER), zahraje si Erika Rudého, otce Leifa Erikssona.

Netflix konečně oficiálně potvrdil to, s čím se počítalo už delší dobu: druhou řadu pro Hru na oliheň. Ostatně jde o jejich zdaleka nejsledovanější seriál, a to včetně anglofonních produkcí. Vrátí se Gi-hun, ale objeví se i úplně nové postavy. Netflix objednal druhou sérii i pro animák Inside Job utahující si z konspiračních teorií. Předtím ale diváci dostanou již dříve potvrzenou druhou část první řady. Amazon nepřekvapivě oznámil čtvrtou řadu pro svůj hit The Boys. Zároveň se aktuálně natáčí spin-off z prostředí akademie pro mladé hrdiny a tvůrci naznačují, že bychom časem mohli dostat jak druhou řadu pro animák Diabolical, tak i další zatím neoznámený spin-off. Amazon Freevee zachránilo drama American Rust, objednalo mu druhou sezónu po předchozím zrušení od Showtime. Amazon Prime zase potvrdil druhou řadu pro seriál The Summer I Turned Pretty.

Apple objednal druhou řadu muzikálu Schmigadoon! s Keeganem-Michaelem Kayem a rovnou třetí i čtvrtou řadu pro špionážní drama Slow Horses. HBO potvrdilo třetí řadu pro komedii Starstruck o ženě, která randí s filmovou hvězdou, a druhé řady se u nich dočká kriminálka Tokyo Vice. FX objednalo rovnou pátou i šestou řadu pro komediální upířinu What We Do In The Shadows.

Zaříznutí ve fázi pre-produkce se nakonec dočkal sci-fi seriál Demimonde od J.J. Abramse, projekt ztroskotal na neshodách ohledně rozpočtu (Abramsova společnost Bad Robot odmítla jeho seškrtání). HBO po dvou řadách zrušilo jak sci-fi Raised by Wolves, tak i temnou romantickou komedii Made for Love s Cristin Milioti. V případě Made for Love šlo o první původní seriál produkovaný pod hlavičkou HBO Max. Fotbalový Ted Lasso má plánovaně skončit třetí řadou.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Apple TV+, HBO, CBS, AMC
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace