Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červenec 2022


ikona
krauset
amazonAmerican Horror Storiesapple tv+disneyhbonetflixpremiérystranger thingsterminalwhat we do in the shadows
Stranger Things. American Horror Stories. What We Do in the Shadows. 

Stranger Things (1. července, Netflix) si nechaly poslední dva díly čtvrté řady na začátek prázdnin. V novince Terminal List (1. července, Amazon Prime) se důstojník Navy SEAL Chris Pratt vrací domů a musí vypátrat, co se stalo během smrtící mise, při níž byla přepadena celá jeho četa. Vedle Pratta se objeví i Riley Keough. Maggie (6. července, Hulu) vidí budoucnost lidí okolo sebe, což se ukazuje jako trochu problém při randění. Už třetí řadu odvysílá thriller Control Z (6. července, Netflix), v němž se skupina teenagerů musí postavit hackerovi, který začne zveřejňovat tajemství studentů. Idylická kolonie na Měsíci dvě století v budoucnosti vysílá v seriálu Moonhaven (7. července, AMC) diplomatickou misi na Zemi, aby řešila problém, který může populaci modré planety zahubit. Na misi se objeví i Dominic Monaghan, nebo chcete-li jistý Smělmír z Pána prstenů. Antihrdina seriálu Black Bird (8. července, Apple TV+) přijme nižší rozsudek výměnou za to, že se pokusí vytáhnout důležité informace z někoho, kdo je podezřelý z několika vražd. Hlavní roli si střihne floutek z Kingsman Taron Egerton, o němž se spekuluje jako o novém Wolverinovi.

Bridge and Tunnel (10. července, EPIX) není spin-off o Glumovi a Odule, nýbrž osmdesátková dramedy, v níž čerství absolventi vysoké žijící na Long Islandu sní o životě na Manhattanu, od něhož je dělí právě most a tunel. Upírská groteska Taiky Waititiho What We Do in the Shadows (12. července, FX) se na vaše obrazovky přisaje již počtvrté. Mimozemská rodina se bude už potřetí dohadovat, zda je lepší žít v Americe, nebo se nechat zničit spolu s domovskou planetou v animáku Solar Opposites (13. července, Hulu) od jednoho z tvůrců Ricka a Mortyho. Potřetí se rozezvučí Sintonia (13. července, Netflix), hudební drama o teenagerech žijících z muziky a drog v São Paulu. O zombie nebude nouze v nové hrané verzi Resident Evil (14. července, Netflix). Animovaní dinosauři si budou z animovaných dětských návštěvníků dělat už pátý chod v seriálu Jurský svět: Křídový kemp (21. července. Netflix). Druhá řada antologie se samostatnými epizodami American Horror Stories (21. července, Hulu) se zaměřuje na příběhy o hororových mýtech a legendách.

Harley Quinn (28. července, HBO Max) s hlasem Kaley Cuoco se rozmáchne svou pálkou nezávislosti v tomto oceňovaném krvavém animáku už potřetí. Na konci července nám bude lhát třetí spin-off Prolhaných krásek, tentokrát nazvaný Pretty Little Liars: Original Sin (28. července, HBO Max). Scenárista úspěšné komedie Palm Springs, která těžila z konceptu klasiky Na Hromnice o den více, Andy Siara napsal seriál The Resort (28. července, Peacock). Mělo by se jednat o komedii zabalenou do true-crime konspirace, opět s „matkou“ Cristin Milioti. Jeden z režisérů působivé minisérie I May Destroy You Sam Miller natočil novinku Surface (29. července, Apple TV+), thriller o ženě, která se vzpamatovává z traumatického pokusu o sebevraždu, při němž ztratila paměť. Vrací se krimi Město na kopci (31. července, Showtime) s Kevinem Baconem o nepravděpodobných parťácích, kteří chtějí změnit systém spravedlnosti v zločinem zamořeném Bostonu devadesátých let. 

Který červencový seriál byste si s sebou vzali do stínů?

--- 

Autor: Tomáš Krause
Foto: Showtime, HBO Max, Netflix
Zdroje: Disney+, Netflix, Apple TV+, HBO, Amazon, AMC, FX

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace