Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Srpen 2022


ikona
Diego.Dorlan
All or Nothing: ArsenalArcherBeavis and Butt-HeadHouse of the DragonIndustryLittle DemonPremiérySandmanShe-Hulk: Attorney at Law
Sandman. She-Hulk: Attorney at Law. House of the Dragon. 

Hned na začátku měsíce můžete investovat svůj čas do druhé řady Industry (1. srpna, HBO), které se odehrává v prostředí prestižní britské banky. Po více než dekádě odpočinku se na obrazovky vrací animované duo metalových fanoušků Beavis and Butt-Head (4. srpna, Paramount+). Rezervovat si můžete také čas pro druhou řadu komediálního seriálu Reservation Dogs (4. srpna, Hulu) o dospívajících původních obyvatelích Ameriky. Fotbalové fanoušky jistě zaujme výkop dokumentární minisérie All or Nothing: Arsenal (4. srpna, Amazon Prime).

Našim snům pak učaruje během svého hledání komiksový Sandman z pera Neila Gaimana již tento pátek (5. srpna, Netflix). Jedna z nejroztomilejších marketingových příležitostí poslední dekády se nám rozroste do vlastního animovaného seriálu I am Groot (10. srpna, Disney+). Fantasy seriál Zámek a klíč odemkne pro diváky svou třetí řadu (10. srpna, Netflix). Třetí řada animovaného DOTA: Dragon’s Blood (11. srpna, Netflix) přiletí na naše obrazovky a pokusí se znovu nadchnout nejen fanoušky své videoherní předlohy. Drama inspirované skutečnými událostmi Five Days at Memorial (12. srpna, Apple TV+) nám ukáže strasti péče o pacienty během hurikánu.

Třetí řada teenagerovského feel good seriálu Tenkrát poprvé (12. srpna, Netflix) nám ukáže, jaké problémy může na střední zažít slečna, která si chce užívat života. Na naše obrazovky se v sprnu také připlouží zombie spin-off Živých mrtvých - Tales of the Walking Dead (14. srpna, AMC). Právnička She-Hulk: Attorney at Law (17. srpna, Disney+) nám ukáže další způsoby vyrovnávání se s vlastním vztekem. Animovaný Tekken: Bloodline (18. srpna, Netflix) si probojuje cestu a pokusí se vyhrát v brutálním klání naši náklonnost. Vražedkyně Kleo (19. srpna, Netflix) vystoupí zpoza Berlínské zdi a začne se mstít lidem, kteří se jí chtěli zbavit.

Třetí řada animovaných Dragons: The Nine Realms (19. srpna, Hulu) roztáhne křídla a přiletí na naše obrazovky. House of the Dragon (21. srpna, HBO) je očekávaným spin-offem Hry o trůny a představí nám rod Targaryenů dvě stě let před událostmi původního seriálu. Jak dopadne sen Ryana Reynoldse a Roba McElhenneyho o vlastním fotbalovém klubu se budeme moci podívat ve Welcome to Wrexham (24. srpna, FX). Nejlepší a zároveň nejhorší špión všech dob Archer (24. srpna, FX) se vrátí ve své již trinácté sérii. Biografická minisérie o Miku Tysonovi - Mike (25. srpna, Hulu) nám představí život tohoto skvělého, i když kontroverzního boxera.

Animovaný Star Trek: Lower Decks (25. srpna, Paramount+) nám nadělí svou již třetí řadu příběhů z hlubokého vesmíru. Aubrey Plaza propůjčí svůj hlas hlavní postavě animovaného Little Demon (25. srpna, FX) o ďábelské dívce, která začíná zjišťovat, kdo doopravdy je. V srpnu budeme také moci vidět třetí řadu See (26. srpna, Apple TV+), dystopického sci-fi s Jasonem Momoou v hlavní roli. Sériový vrah vyhledá pomoci psychologa v dramatu The Patient (30. srpna, Hulu). Seriálový měsíc pak uzavře mladá a hvězdná superhrdinka Stargirl (31. srpna, DC Universe) svou třetí řadou.

--- 

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO Max, Disney+, FX, Netflix
Zdroje: Disney+, Netflix, Apple TV+, HBO, Amazon, AMC, FX, DC Universe, Paramount

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace