Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Listopad 2022


ikona
Sam.Vimes
1899blockbusterdangerous liaisonsdead to medown to earth with Zac Efronguardians of the galaxyinside jobkorunapiklírnapitch perfectpremiérySave Our Squad with David Beckhamstrážci galaxiesylvester stallonethe crownthe englishthe mosquito coastthe santa clausestransformerstulsa kingwednesdaywillowyellowstoneyoung rock
The Crown. Tulsa King. The English. Yellowstone. The Guardians of the Galaxy. Willow. 

Se zločinem bude počtvrté bojovat mladý superhrdinský tým Titans (3. listopadu, HBO). Úplně poslední Blockbuster (3. listopadu, Netflix), tedy pobočku americké půjčovny videokazet, provozují hrdinové nové komedie. Na The Mosquito Coast (4. listopadu, Apple TV+) se již podruhé vydá Justin Theroux s rodinou. Young Rock (4. listopadu, NBC) neboli mladý Dwayne Johnson dá znovu nahlédnout do svého mládí ve světě wrestlingu a amerického fotbalu. Nebezpečné známosti, tedy Dangerous Liaisons (6. listopadu, Starz) budou zase jednou navazovat vikomt de Valmont a markýza de Merteuil v nové adaptaci.


Korunu si nasadí již Imelda Staunton v páté řadě The Crown (9. listopadu, Netflix). Kluci z malého londýnského klubu poprosí slavného fotbalistu o pomoc slovy: Save Our Squad with David Beckham (9. listopadu, Disney+). Silám pekla již podruhé nařeže krucifixem Warrior Nun (10. listopadu, Netflix). Herecká hvězda nejen Muzikálu ze střední se opět vydá Down to Earth with Zac Efron (11. listopadu, Netflix). Nová animovaná dobrodružství zažijí Transformers: Earthspark (11. listopadu, Paramount+).

Emily Blunt bude na Divokém západě značně vyčnívat jakožto The English (11. listopadu, Amazon) při hledání pomsty za svého syna. Sylvester Stallone by se rád nechal korunovat jako Tulsa King (13. listopadu, Paramount+) v novém kriminálním seriálu od Taylora Sheridana, který má na svědomí i moderní western Yellowstone (13. listopadu, Paramount). Stárnoucí Santa za sebe bude hledat náhradu v komedii The Santa Clauses (15. listopadu, Disney+). Herecký představitel Thora bude zkoumat možnosti lidského těla v dokumentu Limitless with Chris Hemsworth (16. listopadu, Disney+). Nové podfuky naplánují profesionální podvodníci v pokračování Leverage: Redemption (16. listopadu, Freevee). Již počtvrté vzlétnou Dragons: The Nine Realms (17. listopadu, Hulu) v animovaném pokračování Jak vycvičit draka.


V roce 1899 (17. listopadu, Netflix) začne pro posádku evropských emigrantů na cestě do New Yorku mysteriózní drama, když na otevřeném moři potkají další loď. Christina Applegate a Linda Cardellini budou už potřetí řešit své mrtvé partnery v Dead to Me (17. listopadu, Netflix). O každém z rozvádějících se manželů Fleishmanových by se dalo říct: Fleishman Is in Trouble (17. listopadu, Hulu). Pikle stojící za reálným fungováním světa znovu odhalí Inside Job (18. listopadu, Netflix). Adam Devine jakožto Bumper, jedna z vedlejších postav hudební trilogie Ladíme, se vydá zpívat do Evropy v Pitch Perfect: Bumper in Berlin (23. listopadu, Peacock).


Dcera rodiny Addamsových, Wednesday (23. listopadu, Netflix), v podání Jenny Ortegy nás provede svými studentskými léty. Dorazí i Christina Ricci. Bratr a manžel ztracené vědkyně se ji vydávají hledat do Kolumbie v akčním thrilleru Echo 3 (23. listopadu, Apple TV+) a zapletou se u toho do amerických tajných operací. Naštěstí mají oba armádní zkušenosti. Vánoce dorazí už v listopadu pro The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (25. listopadu, Disney+). Komu by nestačil dokument s Hemsworthem, může se vydat zkoumat tělo i z dalších úhlů na Planet Sex with Cara Delevingne (29. listopadu, Hulu). Více než tři dekády po původním fantasy filmu se vrátí Warwick Davis jako Willow (30. listopadu, Disney+).

Které z listopadových premiér si vyberete vy?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Disney+, Amazon, Paramount+
Zdroje:
Netflix, Disney+, Amazon, Paramount+, Apple TV+, Hulu, HBO, NBC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace