Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Prosinec 2022


ikona
Sam.Vimes
1923a spy among friendsdoom patroldragon ageemily in parisgeorge & tammygossip girlhis dark materialjack ryanjeho temné esencekindredkrál šumavylittle americanational treasurepremiéryslow horsesstrikethe witcherthe witcher: blood origintoo hot to handlevienna blood
Country zpěváci, detektivové, zaklínači, několikrát špioni a Harrison Ford. 

Hned na začátku měsíce bude znovu šířit pomluvy nová verze Gossip Girl (1. prosince, HBO Max). Následně si můžete ve špionážních dostizích vsadit na Slow Horses (2. prosince, Apple TV+) Garyho Oldmana. George & Tammy (4. prosince, Showtime) v podání Jessicy Chastain a Michaela Shannona vstoupí do záře reflektorů a ukážou, proč jsou legendami amerického country. Fantasy adaptace His Dark Materials (5. prosince, HBO) se uzavře třetí řadou. Účastníci reality show bude nejen Too Hot to Handle (7. prosince, Netflix), ale snad se s námi podělí i o další moudra na témata jako které státy světa skutečně existují nebo jak funguje ciferník hodin.

Členové komiksového týmu Doom Patrol (8. prosince, HBO Max) budou již počtvrté bojovat sami se sebou a občas i s nějakými nepřáteli. Guy Pearce a Damian Lewis jsou přátelé mezi špiony, ovšem Pearce je také A Spy Among Friends (8. prosince, ITVX) v novince o dvojitých agentech v MI6 šedesátých let. V zemích Koruny české bude vládnout Král Šumavy: Fantom temného kraje (9. prosince, Voyo).

Historická Little America (9. prosince, Apple TV+) přivítá další imigranty v druhé várce samostatných příběhů o příchodech do Nového světa. V animované fantasy nastane Dragon Age: Absolution (9. prosince, Netflix). Dalšího případu se chopí C.B. Strike (11. prosince, BBC One) v nové adaptaci detektivek od J.K. Rowlingové, tentokrát to bude Neklidná krev (Troubled Blood). Ve sci-fi novince Kindred (13. prosince, Hulu) je mladá Afroameričanka tažena časem tam a zpět mezi současností a plantáží 19. století. Hledat National Treasure: Edge of History (14. prosince, Disney+) se vydá nový tým archeologů, na rozdíl od filmů ovšem bez Nicolase Cage.

Když se prolije Vienna Blood (14. prosince, BBC Two), vyšetřování se již potřetí chopí detektiv s pomocí žáka Sigmunda Freuda. Do roku 1923 (18. prosince, Paramount+) se vypravíme spolu s Harrisonem Fordem a Helen Mirren v dalším přírůstku do rozvětvené ságy okolo Yellowstonu. Lilly Collins je stále Emily in Paris (21. prosince, Netflix). Agent CIA Jack Ryan (21. prosince, Amazon Prime) v podání Johna Krasinskiho jde do akce již potřetí. Produkčními problémy provázený prequel Zaklínače o vzniku vědmáků The Witcher: Blood Origin (25. prosince, Netflix) velmi pravděpodobně k rozčarování z vlajkového seriálu jen přidá další zklamání.

S jakými seriály strávíte advent a vánoční svátky vy?

 ---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Amazon Prime, Paramount+
Zdroje: Netflix, Disney+, Amazon, Paramount+, Apple TV+, Hulu, HBO

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace