Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Zkažené záběry z Wednesday a natáčení s Věcí


ikona
Spooner
cool videojenna ortegatim burtonwednesday
Kdo se schovával za všudypřítomnou Věcí? 

Ze seriálové Wednesday od Tima Burtona se stal obří fenomén, jehož je aktuálně plný internet. A díky kvalitám vlastně zaslouženě. Netflix nadšeně kouká na bořící se rekordy ve sledovanosti, celý svět se pak zamiloval do výtečné Jenny Ortegy a není den, aby na mě nevykouklo nějaké meme či střih z oblíbeného tanečku hlavní hrdinky. Wednesday je zkrátka všude a ještě nějaký pátek asi bude. Netflix pak aktuální popularity samozřejmě využívá naplno a vypouští jedno video ze zákulisí za druhým. Mezi nimi nemohou samozřejmě chybět tradiční pokažené záběry, na nichž si fandové užijí opět zejména správně uvolněnou Jennu Ortegu. 

Druhé video pak naplno ukazuje, jak probíhalo natáčení s oblíbenou Věcí. Jak už jste totiž z mnoha obrázků na internetu mohli poznat, za chodící rukou se samozřejmě skrýval dokonale zamaskovaný kouzelník, iluzionista a nyní už i herec Victor Dorobantu. Video pak hezky ukazuje, jak skvělou práci na place odvedl nejen on, ale také trikaři, a s čím vším si museli poradit. A člověk jim při kouknutí na výsledek musí složit velkou poklonu.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace