Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Březen 2023


ikona
Sam.Vimes
boj o mocdaisy jones & the sixextrapolationsgotham knightsgreat expectationslucky hankperry masonpremiéryriverdalesex lifeshadow and bonesuccessionsuperman & loissvětlo a stínyswarmted lassothe big door prizethe mandalorianthe powerthe swarmv karavanuwacoyellowjackets
The Mandalorian. Daisy Jones & The Six. Succession. Lucky Hank. Shadow and Bone.  

Hned na začátku měsíce se vrací mezihvězdný lovec odměn The Mandalorian (1. března, Disney+) a s ním i malý Grogu. Hrdinka v podání Sarah Shahi se znovu pokusí oživit svůj Sex/Life (2. března, Netflix) v překvapivě puritánském seriálu. Prequel Jak vycvičit draka, Dragons: The Nine Realms (2. března, Hulu), se vrátí již popáté. Seriálové True Lies (3. března, CBS) se pokusí o remake Pravdivých lží. Na koncertní pódia konečně vtrhne Daisy Jones & The Six (3. března, Amazon Prime) v adaptaci knižní biografie fiktivní kapely. Právník Perry Mason (6. března, HBO) se ve své nové verzi vrací již podruhé. Záhadné kolektivní vědomí z hlubin oceánu, The Swarm (6. března, ZDF) způsobuje ekologickou katastrofu, s níž si musí poradit skupina vědců.

 

V nové řadě cestopisu V karavanu (8. března, ČT2) bude Vica Kerekes provázet Maďarskem. Stalkerský seriál You (9. března, Netflix) se vrátí s druhou polovinou čtvrté řady. Rodiče Superman & Lois (14. března, CW) vychovávají dva dospívající syny ve Smallville. Po smrti Bruce Waynea se jeho adoptivní syn dá dohromady s potomky několika padouchů a vytvoří tým Gotham Knights (14. března, CW). Potřetí a velmi pravděpodobně i naposledy se vrátí fotbalový trenér Ted Lasso (15. března, Apple TV+) v podání Jasona Sudeikise. Fantasy adaptace s východoslovanskou estetikou Světlo a stíny (16. března, Netflix) naváže druhou řadou. Hvězdně obsazená sci-fi Extrapolations (17. března, Apple TV+) bude vyprávět o osudech lidstva na ploše několika dekád během 21. století.

 

Druhý seriál tohoto měsíce nazvaný Swarm (17. března, Amazon Prime) je thriller produkovaný Donalden Gloverem o fanynce, která je nezdravě posedlá svým hudebním idolem. Bob Odenkirk už není Saul, nýbrž Lucky Hank (19. března, AMC) v komediálním seriálu o profesorovi v krizi středního věku. K událostem obléhání sektářského ranče, nedávno zpracovaným jako hraná minisérie, se vrací Waco: An American Apocalypse (22. března, Netflix), tentokrát v dokumentární formě. Na lov se vydají myslivci v komediální novince Revír (25. března, Televize Seznam) s Ondřejem Pavelkou, Markem Taclíkem a dalšími. Nové adaptace se dočká klasický román Charlese Dickense Great Expectations (26. března, BBC), tentokrát od Stevena Knighta a mimo jiné. s Olivií Colman. Boj o moc (26. března, HBO) se definitivně rozhodne ve čtvrté a poslední řadě vynikajícího dramatu.

 

Tým středoškolských fotbalistek Yellowjackets (26. března, Showtime) se stále vyrovnává s pádem letadla a přežitím v divočině s kanibaly. Střední škola Riverdale (29. března, CW) otevře své brány posedmé a naposledy. V novince The Big Door Prize (29. března, Apple TV+) je jedno americké městečko převráceno naruby, když se objeví tajemný přístroj s příslibem odhalení pravého potenciálu v každém z obyvatel. V britské sci-fi v sobě najednou všechny dívky odhalí The Power (31. března, Amazon Prime), moc vystřelovat elektřinu z konečků prstů.

Od kterého seriálu máte v březnu velká očekávání vy?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Apple TV+, Disney+, Amazon Prime, AMC
Zdroj:
Apple TV+, Disney+, Amazon Prime, AMC, Hulu, CW, Showtime,HBO

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace