Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červenec 2023


ikona
krauset
Amazon PrimeAMCApple TV+Disney+FXgood omensharley quinnHBO MaxHulunadaceNetflixParamount+premiéryStarz
What We Do in the Shadows, Full Circle, Nadace, Zaklínač, Dobrá znamení.  

Případy ze zadního sedadla svého Lincolnu bude opět řešit The Lincoln Lawyer (6. července, Netflix). Domina (9. července, Sky), seriál mystifikující svým názvem, neboť nás nezavádí do dungeonu a BDSM komunity, ale do antického Říma. Jedná se totiž o latinský výraz pro paní domácnosti. Ve druhé sérii tohoto historického seriálu se opět setkáme s Livií Drusillou, slavnou manželkou římského císaře Augusta. Zázraky bude dělat Steve Buscemi a Daniel Radcliffe ve čtvrté řadě Miracle Workers (10. července, TBS). Středoškolský sraz po letech končí smrtí na jedné divoké The Afterparty (12. července, Apple TV+). 

Upírské záležitosti se budou řešit již popáté v komedii What We Do in the Shadows (13. července, FX). Full Circle (13. července, HBO Max) je nové kriminální drama Stevena Soderbergha v hlavní roli s Claire Danes. Nadzvukovou rychlostí se na obrazovky přiřítí Sonic Prime (13. července, Netflix). Druhá řada milostného trojúhelníku mezi dívkou a dvěma bratry se odehrává během The Summer I Turned Pretty (14. července, Amazon Prime). Volnou adaptaci sci-fi série Nadace od Isaaca Asimova představuje druhá řada The Foundation (14. července, Apple TV+). 

Neo-western Justified se dočkal pokračování v podobě Justified: City Primeval (18. července, FX). Erotický magazín s feministickým přesahem budou v Americe 70. let znovu vydávat Minx (21. července, Starz). Taylor Sheridan, tvůrce seriálu Yellowstone, přichystal akční thriller Special Ops: Lioness (23. července, Paramount) se Zoe Saldanou, Nicole Kidman a Morganem Freemanem. Jedenáctou řadu odstartuje legendární Futurama (24. července, Hulu). Hudební drama Sintonia (25. července, Netflix) o trojici teenagerů žijících v Sao Paolu se objeví již počtvrté. 

Na konci měsíce přivane druhá řada Dark Winds (27. července, AMC), o vyšetřování vraždy na americkém Středozápadě 70. let. Queer animovaná a prostořeká Harley Quinn (27. července, HBO Max) bude prožívat románky s Poison Ivy již počtvrté. Druhou polovinu třetí řady vytasí Zaklínač (27. července, Netflix), tyto tři závěrečné epizody budou Cavillovou rozlučkou s rolí vědmáka Geralta. Neil Gaiman se vrací k příběhu, který sepsal s Terrym Pratchettem a jehož první série zaznamenala úspěch, v druhé řadě Good Omens (28. července, Amazon Prime). Fanoušci superhrdinů se dočkají nové řady Superman & Lois (28. července). A rivalitu dvou bratrů můžeme již podruhé sledovat ve wrestlingovém seriálu Heels (28. července, Starz) s bývalým superhrdinou Stephenem Amellem.

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: Apple TV+, Amazon Prime, FX, HBO Max
Zdroje: AMC, Disney+, HBO Max, Netflix, Hulu, Apple TV+, Paramount+, FX, Starz

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace