Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá série The Last of Us obsadila jednu z hlavních postav


ikona
Diego.Dorlan
HBOKaitlyn DeverNick OffermanStorm ReidThe Last of Us
Kdo se zhostí jedné z nejdůležitějších postav druhé řady The Last of Us? A jaké další věci se kolem seriálu řeší? 

HBO loni představilo ve spolupráci se Sony Pictures Television adaptaci videoherního hitu The Last of Us. Zároveň máme čerstvě za sebou hned dvě velké ceremonie, kde se rozdávaly ocenění pro to nejlepší, co bylo v televizi k vidění - ceny Emmy (ty více specifické a technické) a Zlaté glóby. The Last of Us se poměrně vydařily ty první zmíněné, kdežto na Glóbech byly zastíněny dramatem Boj o moc. V případě Zlatých glóbů The Last of Us neproměnilo žádnou nominaci v sošku, ale z cen Emmy si jich odneslo dokonce osm. Mezi technickými kategoriemi jako make-up, vizuální efekty a mixování zvuku si odnesly také dvě herecké ocenění pro hostující herce a herečky Nick Offerman a Storm Reid. Příští týden budou probíhat ceny Emmy v hlavních kategoriích, kde Last of Us bude bojovat o pět sošek.

Na křídlech těchto cen pak HBO oznámilo, že obsadilo postavu Abby, což je jedna z hlavních postav druhého dílu hry a jedna ze dvou hratelných postav. Logicky pak v seriálu bude mít enormní roli a o tom, kdo by se této role mohl zhostit se dlouho spekulovalo. Nakonec se drby o tom, že role by se měla zhostit herečka Kaitlyn Dever (Šprtky to chtěj taky, Strážce pořádku) potvrdily. Dabérka videoherní Abby, Laura Bailey, již herečce stihla pogratulovat k obsazení a navrhla společnou návštěvu posilovny, jelikož Abby ve hře má velmi vycvičenou postavu. Pokud by k tomuto setkání došlo, tak by se jednalo o další interakci dabérů a herců. Pedro Pascal a Bella Ramsey se totiž v roce 2022 setkali se svými dabérskými protějšky Troyem Bakerem a Ashley Johnson (oba měli i vedlejší role v seriálu) na Video Game Awards, kde čtveřice společně předávala jednu z cen.

Novinky ze světa The Last of Us ovšem nekončí. Poté co si Nick Offerman odnesl z Emmy cenu za nejlepšího hostujícího herce, se nechal v rozhovoru slyšet, že v HBO se aktuáně řeší potenciální spin-off, který by se mohl zaměřit na předchozí život Billa a Franka. Jak daleko jsou tyto plány a jak reálné vlastně jsou, není úplně jasné a sám Offerman řekl, že k tomu by se musel vyjádřit někdo, kdo má mnohem vyšší “platové ohodnocení” než on sám. Minimálně ale existuje u některých lidí chuť pokračovat s těmito postavami. Uvidíme tedy časem, zda se jedná pouze o přání herců nebo reálné plány na rozšíření postapokalyptického světa. Klíčové slovo v tomto ohledu budou mít samozřejmě tvůrci Craig Mazin a Neil Druckmann.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Zdroj: Deadline Hollywood 
Foto: HBO

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace