Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Únor 2024


ikona
Diego.Dorlan
Avatar: Legenda o AangoviConstellationCurb Your EnthusiasmFire CountryFormula 1: Drive to SurviveGeniusGood Morning VeronicaHouse of NinjasLast Week Tonight With John OliverMladý SheldonMr. And Mrs. SmithOne DaypremiéryResident AlienShogunThe Daily ShowThe RookieThe Walking Dead: The Ones Who LiveTokyo Vice
Po nabitém lednu si ani v únoru příliš nevydechneme. Apple představí nové sci-fi Constellation a FX naopak dobové drama Shogun. Vrátí se také oblíbené postavy ve Walking Dead: The Ones Who Live, ale zase se rozloučíme s Mladým Sheldonem. 

Dokumentární série Genius (National Geographic, 2. února) se ve své čtvrté řadě podívá na ikonické postavy boje za rovnoprávnost v USA - Martina Luthera Kinga a Malcolma X. Komediální série The Big Door Price (Apple TV+, 2. února) se vrátí se svou druhou řadou, kdy život v malém městečku postupně mění záhadný stroj. Nový pohled na soužití legendárního (a nebezpečného) páru v Mr. & Mrs. Smith (Amazon Prime Video, 2. února) se představí s tvářemi Donalda Glovera a Mayi Erskine. Se svou již třináctou řadou pokračuje Death In Paradise (BBC One, 4. února), kriminálka o vyšetřování vražd na tropickém ostrově.

 

Po třech letech se také vrací komediální seriál Curb Your Enthusiasm (HBO, 5. února) Larryho Davida se svou dvanáctou řadou. V únoru bude pokračovat i spin-off Roseanne - sitcom The Conners (ABC, 8. února) se svou šestou řadou. Mockumentární Abbott Elementary (ABC, 8. února) sleduje životy učitelů a jejich zoufalé a často vtipné snahy o to, aby si jejich studenti ze školy něco odnesli.

Komediálně paranormální Not Dead Yet (ABC, 8. února) o žurnalistce, která píše nekrology, se vrací s druhou řadou. Svou druhou řadu také představí adaptace legendární videohry Halo (Paramount+, 8. února). S limity justičního systému se bude muset poprat mladá policistka v novém seriálu Allegiance (CBC, 8. února). Premiéru bude mít také dekády dlouhý příběh (nejen) o přátelství One Day (Netflix, 8. února), kde se ústřední dvojice postav potkává každý rok ve stejný den. S druhou řadou se také vrátí kriminální drama Tokyo Vice (HBO Max, 9. února), jež sleduje cestu mladého amerického novináře do podsvětí Tokia. Druhou řadu si připravila španělská komedie Alpha Males (Netflix, 9. února), která humorným způsobem zkoumá roli mužů ve světě a společnosti. Nový kriminální seriál Tracker (CBS, 12. února) nám představí život stopaře, který pomáhá s pátráním nejen policii, ale také soukromým občanům.

Komedie o strastech a patáliích se sousedy The Neighborhood (CBS, 13. února) nám ukáže život v předměstí LA již po šesté. Romantická komedie Bob Hearts Abishola (CBS, 13. února) naváže na osudy ústředního dua ve své páté řadě. Pokračují i populární kriminálky Námořní vyšetřovací služba a Námořní vyšetřovací služba: Hawaii (CBS, 13. února). Zábavný a populární pořad The Daily Show (Comedy Central, 13. února) si ve své dvacáté deváté řadě připravil překvapení pro diváky v podobě limitovaného návratu legendárního Johna Stewarta. Trilogie seriálů z federálního úřadu pro vyšetřování FBI, FBI: International a FBI: Most Wanted (CBS, 14. února) si přichystala pokračování svých řad. Životopisné drama o Christianu Diorovi The New Look (Apple TV+, 14. února) si přichystá premiéru a v hlavní roli legendárního módního návrháře se představí Ben Mendelsohn.

Policejní úřednice bude už potřetí na vlastní pěst vyšetřovat případy zneužitých žen v Good Morning Veronica (Netflix, 14. února). Třetí řadu si také přichystal Resident Alien (Syfy, 15. února) s tváří Alana Tudyka v tomto komediálně laděném sci-fi. Do světa tajemných nindžů proklouzneme v novém seriálu House of Ninjas (Netflix, 15. února). Populární spin-off Teorie velkého třesku Mladý Sheldon (CBS, 16. února) se vrátí ve své sedmé a poslední řadě. Komedie Ghosts (CBS, 16. února) znovu ukáže soužití mladého páru s jejich zesnulými spolubydlícími. Ve spolupráci se svou matkou bude pokračovat mladé soukromé očko v So Help Me Todd (CBS, 16. února). Vězni v uniformě dobrovolných hasičů se budou znovu snažit o nápravu minulosti ve Fire Country (CBS, 17. února). Elitní zásahová jednotka S.W.A.T. (CBS, 17. února) půjde již posedmé do akce. Kriminálka Spravedlnost v krvi (CBS, 17. února) s Tomem Selleckem si pro nás přichystá již čtrnáctou řadu.

Komediální seriál Life & Beth (Hulu, 17. února) v hlavní roli s Amy Schumer se nás znovu pokusí rozesmát ve své druhé řadě. Se čtvrtou řadou přichází seriálová verze The Equalizer (CBS, 19. února), kde se Queen Latifah snaží pomáhat utlačovaným lidem. Další únorovou kriminálkou je pak CSI: Vegas (CBS, 19. února), kde již potřetí budeme sledovat detektivy a jejich případy z tohoto ikonického města. V únoru se také vrací úžasný John Oliver se svým pořadem Last Week Tonight With John Oliver (HBO, 19. února). Policejní “nováček” s tváří Nathana Filliona bude pomáhat a chránit již po šesté v The Rookie (ABC, 21. února). Sedmou řadu si pro nás pak připravil The Good Doctor (ABC, 21. února), kde budeme moci dále sledovat tohoto geniálního autistického doktora. Kriminálka Will Trent (ABC, 21. února) o traumatizovaném a velice efektivním vyšetřovali v Georgii bude pokračovat druhou řadou. Apple si pro nás přichystá další sci-fi seriál Constellation (Apple TV+, 21. února), kde Noomi Rapace zažije katastrofu ve vesmíru a bude nucena se vyrovnávat s jejími následky.

Amazon dále rozšíří své animované portfólio seriálem The Second Best Hospital in the Galaxy (Amazon Prime Video, 22. února), kde jak již název napovídá, budeme sledovat místní personál a jejich strasti s léčením pacientů. Premiéru bude mít také hraná adaptace populárního animovaného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi (Netflix, 22. února). Oblíbená kriminální série Zákon a pořádek se tentokrát podívá na sever do Kanady v novém seriálu Law & Order Toronto: Criminal Intent (City, 23. února). Populární série mapující loňskou sezónu prestižních závodů Formula 1: Drive to Survive (Netflix, 23. února) si pro nás toto ohlédnutí přichystá již po šesté. Oblíbené postavy Rick a Michonne se znovu vrátí na naše obrazovky v novém zombie spin-offu The Walking Dead: The Ones Who Live (AMC, 26. února). Na závěr měsíce nás pak čeká premiéra dobového dramatu Shogun (FX, 28. února), v němž se podíváme, jak může ztroskotání lodi ovlivnit osud celého Japonska.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Amazon Prime Video, AMC, Apple TV+, FX, Paramount+
Zdroj: ABC, Amazon Prime Video, AMC, Apple TV+, BBC One, CBS, City, Comedy Central, FX, HBO, National Geographic, Netflix, Paramount+, Syfy

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace