Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Politický Franklin


ikona
Diego.Dorlan
AppleApple TV+Benjamin FranklinFranklinMichael Douglas
Politická, historická a životopisná série se představuje v našlapané ukázce. 

Apple se v rámci své televizní divize a tedy i streamovacího programu opravdu velmi snaží a nikdy neuplyne příliš dlouhá doba, než oznámí nový, slibný projekt. Tentokrát se pokračuje na historické vlně, kterou minulý měsíc začal trailer na nadcházející Manhunt. Opět se tak podíváme do americké historie, ale tentokrát ještě dále. Hlavím protagonistou seriálu totiž nebude nikdo jiný, než jeden z největších velikánů historie USA - Benjamin Franklin, jeden z původních “otců zakladatelů”. Toho si zahraje na oplátku herecký velikán Michael Douglas.

Nadcházející minisérie bude mít osm dílů a měla by se primárně soustředit na Franklina v období osmi let, kdy působil ve Francii jako diplomat a snažil se získat podporu těchto odvěkých soků Anglie pro americký boj za nezávislost. Trailer srší obrovskou produkční hodnotou a Doughlasovo charisma v této roli je téměř hmatatelné. Ukázka také nešetří množstvím zajímavých vedlejších postav, s nimiž bude muset Franklin jednat o historii USA. Premiéru si seriál chystá na příští měsíc, konkrétně 12. dubna.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace