Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké jsou další plány se Zaklínačem?


ikona
Sam.Vimes
liam hemsworthNetflixthe witcherzaklínač
Co se teď bude dít s fantasy seriálem na Netflixu? 

Netflix a Lauren S. Hissrich uchopili seriálovou adaptaci Zaklínače od Andrzeje Sapkowského hodně volně, zvlášť druhou a třetí řadu. Diplomaticky řečeno. Vyústilo to až v odchod představitele hlavní role Henryho Cavilla, nadšeného fanouška knih i her. Tvůrci sice oznámili jeho náhradu od čtvrté řady v podobě Liama Hemswortha, diváci si ale logicky pokládali otázku, jak dlouho tohle může ještě vydržet. Teď už máme odpověď.

Právě začala produkce čtvrté řady, z níž se na sociálních sítích objevilo video ze čtené zkoušky herců. A tvůrci zároveň oznámili, že seriál skončí pátou řadou, přičemž obě zbývající série se teď budou natáčet najednou. Dává to celkem smysl, jednak se tím může zkrátit interval mezi novými epizodami (seriál začal v roce 2019, druhá řada dorazila 2021, třetí řada 2023), jednak není vůbec jisté, že by Zaklínač vůbec dostal pátou řadu, až čtvrtá série dost pravděpodobně dosáhne jen nízké sledovanosti a negativních recenzí.

Čtvrtá a pátá řada by měly adaptovat děj Křtu ohněm, Věže vlaštovky a Paní jezera, tedy zbývajících tří románů hlavní série. Jestli si z nich tvůrci vezmou víc než jen útržky, je samozřejmě otázka druhá. Ke Liamu Hemsworthovi v hlavní roli a zbytku stávajícího obsazení se ve čtvrté řadě připojí ještě Laurence Fishburne jako Regis, kterého Netflix v oficiálních materiálech (oproti knihám) popisuje jako holiče a chirurga. Dále Sharlto Copley jako lovec odměn Leo Bonhart, James Purefox jako šéf nilfgaardské rozvědky Skellen a  Danny Woodburn jako trpaslík Zoltan Chivay.

---

Autor. Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace