Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Věc doručuje scénáře Wednesday


ikona
tomasmy
cool videonetflixwednesday
Addamsovic holka bude mít kolem sebe hvězdná jména. 

Tim Burton a Jenna Ortega mají hotovou dvojku Beetlejuice, a tak po dlouhé pauze dnes konečně začalo natáčení druhé řady Wednesday, což se fanoušci dozvěděli hned dvěma způsoby - jednak společnými fotografiemi celého štábu zvěřejněných na sociálních sítích a jednak tímhle úsměvným oznamovacím videem. Věc, což je, jak všichni víme, nejlepší domácí mazlíček na světě, v něm za zvuků legendární melodie Edvarda Griega z Peer Gynta rozváží scénáře hercům. Mezí nimi samozřejmě nalezneme staré známé, hlavním účelem tohoto videa je ale oznámení nováčků - a těch se v budoucích dílech objeví nejen obrovské množství, ale hlavně se jedná o pořádně hvězdná jména.

Tak od začátku: můžeme se těšit na britskou legendu Joannu Lumley v roli Babičky, americkou legendu Steva Buscemiho (Burtonova Velká ryba) coby Barryho Dorta, Billie Piper (Rose z Doctora Who) si zahraje jakousi Capri a Thandie Newton z Westworldu si střihne dr. Fairburnovou. A pokud vydržíte až do konce, zjistíte, že se zúčastní i Haley Joel Osment (bude pořád vídat mrtvé lidi?) a představitel strýčka Festera z obou kultovních devadesátkových komedií, sám veliký Christopher Lloyd! No co dodat - video je boží a natěšenost veliká. Snad se co nejdříve dozvíme víc.

 

 ---

Autor: Tomáš Mysliveček
Zdroj: Netflix
Foto: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace