Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Květen 2024


ikona
Sam.Vimes
clarksonova farmaclarksons farmericivetapremiérytatér z osvětimithe tattooist of auschwitzvítejte ve wrexhamuwelcome to wrexham
Které seriály byste si neměli nechat ujít během května? Čeká vás nová Iveta, Pán času i adaptace Tatéra z Osvětimi. 

V Anglii 16. století je právník Matthew Shardlake (1. května, Disney+) povolán samotným Cromwellem, aby vyšetřoval podivné úmrtí v jednom klášteru. Adaptace se dočká bestseller Tatér z Osvětimi (2. května, Sky Atlantic) inspirovaný příběhy z koncentračního tábora. A Man in Full (2. května, Netflix) je developer v podání Jeffa Danielse, jehož impérium se hroutí a on se musí vyšplhat zpátky na vrchol. S třetí řadou se vrátí Stále v kurzu (2. května, Max) o stárnoucí komičce v Las Vegas. Ryan Reynolds řekne divákům již potřetí Vítejte ve Wrexhamu (3. května, FX) v dokumentu o anglickém fotbalovém klubu, který koupil. Clarksonova farma (3. května, Amazon Prime) ukáže, jak se motoristickému novináři Jeremy Clarksonovi podařila třetí sezóna farmaření. Na animované Star Wars: Příběhy rytířů Jedi volně navazují Star Wars: Příběhy z Impéria (4. května, Disney+).

 

Sci-fi Temná hmota (8. května, Apple TV+) vypráví o muži, který je uvržen do alternativní verze svého života, a návrat zpátky nebude snadný. Hrají Joel Edgerton, Jennifer Connelly a Alice Braga. S druhou řadou se vrací Reginald the Vampire (8. května, Syfy). V komediálním thrilleru Bodkin (9. května, Netflix) se parta podcasterů snaží vyšetřovat staré zmizení v malebném irském městečku. Diova krev (9. května, Netflix) koluje v žilách mnoha jeho polobožských potomků. Jeden z nich je hrdinou již druhé řady tohoto animovaného seriálu. Příhodně s devátou řadou se vrací britská antologie V čísle 9 (8. května, BBC Two), jejíž každá epizoda je samostatným příběhem, které spojuje jediné - všechny se odehrávají v čísle 9, ať už je to dům, byt nebo pokoj. Pretty Little Liars: Summer School (9. května, Max) pokračují druhou řadou novější verze.

Iveta (10. května, Voyo) s třetí řadou uzavře příběh tragické postavy českého popu, Ivety Bartošové ve vynikajícím podání Anny Fialové. Ncuti Gatwa jako nový Doctor Who (10. května, Disney+) startuje další řadu klasického britského sci-fi, nyní s opět resetovaným číslováním na první sérii. Noví diváci vítáni. S druhou polovinou pokračuje šestá řada dramatu The Chi (10. května, Paramount+). Seriálová verze Interview s upírem (12. května, AMC) se vrací podruhé. Bridgertonovi (16. května, Netflix) již potřetí hledají lásku a moc v oblíbené romanci z alternativní historie. Za hranicí (16. května, Prime Video) se podruhé ocitá Josh Brolin v mysteriózním neo-westernu.

Velký doutník (17. května, Apple TV+) by si rádi dali dva neobvyklí spojenci -  hollywoodský producent a šéf radikální organizace Černí panteři (ne ti z Wakandy) na útěku na Kubu. Hrají André Holland a Don Cheadle. V jihokorejské The 8 Show (17. května, Netflix) je osm lidí dobrovolně uvězněno v osmi patrech záhadné budovy. Čím déle vydrží zůstat, tím víc peněz získají. V norské dramedy se titulní MILF of Norway (21. května, Max) rozpadá manželství a přijde o práci, následně ale slaví úspěch s odhalenými fotkami v tradičním kroji. Druhou řadou pokračují animovaná Moje dobrodružství se Supermanem (25. května, Adult Swim) a s Lois Lane a Jimmy Olsenem. Benedict Cumberbatch je loutkář Eric (30. května, Netflix), který pátrá po svém zmizelém synovi. Punková kapela We Are Lady Parts (30. května, Peacock), složená výhradně z mladých muslimek, zahraje podruhé.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto:  Amazon Prime, Voyo, FX, Apple TV+, Sky Atlantic

Zdroj: Netflix, HBO, Apple TV+, Amazon Prime, Disney+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace