Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Vynikající Medvěd potřetí


ikona
Sam.Vimes
carmyjeremy allen whitemedvědthe bear
Šéfkuchař Carmy zve diváky do své nové restaurace.  

Oceňovaný Medvěd se nedávno připomněl krátkým teaserem, kde Carmy v podstatě jen rozsvítí světla v nové restauraci. Následující ukázka je už obsahem bohatější a ukazuje v rychlém sledu záběry ze stresujícího kuchyňského zákulisí nového podniku, na jehož otevření pracoval Carmy se svým personálem celou druhou řadu. Oblíbený seriál se vrací s novými epizodami v relativně rychlém sledu za sebou, na což u současné produkce kabelovek a streamovacích služeb už moc nejsme zvyklí. Navíc si drží svůj letní slot, protože první řada měla premiéru v červnu 2022, druhá v červnu 2023 a třetí řada vyjde celá najednou letošního 27. června. 

 

Příliš dlouho bychom pak neměli čekat ani na řadu čtvrtou, se kterou se počítá už od loňského podzimu a natáčela se zároveň s třetí řadou. Byl to rozumný tah, i vzhledem k čím dál tím hvězdnějšímu statusu Medvědových herců (hlavně Jeremy Allen White a Ayo Edebiri), a tedy i jejich čím dál tím plnějším pracovním kalendářům. Medvěd především za svou druhou řadu posbíral spoustu televizních cen, jen poněkud kontroverzně v nesprávných kategoriích, což jsme podrobněji rozebírali tady. Do premiéry třetí řady každopádně zbývá přibližně měsíc, takže kdo chválený seriál z prostředí restaurace ještě nezkusil, teď má ideální příležitost to dohnat.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: FX
Zdroj: FX

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace