Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červen 2024


ikona
Sam.Vimes
akolytkabandahotel cocainehouse of the dragonmedvědnedostatek důkazůpremiérypresumed innocentrod drakastar warsstar wars: akolytkastar wars: the acolytethe bearthe boys
V nabitém červnu nás čekají nové Star Wars i návraty hitů jako Rod draka, Banda nebo Medvěd.  

Jeremy Renner se už vzpamatoval ze setkání se sněžným pluhem, a tak se může Starosta Kingstownu (2. června, Paramount+) vrátit do úřadu potřetí. Do předaleké galaxie se znovu podíváme v seriálu Star Wars: Akolytka (4. června, Disney+), zasazeného do období před Epizodou I, kdy ještě funguje řád Jedi. V románové adaptaci se mladá Queenie (4. června, Hulu) potýká s emocionálními následky nesnadného rozchodu. Třetí řadou se rozloučí Sweet Tooth: Chlapec s parožím (6. června, Netflix) v adaptaci postapo komiksu. Myšlenky zločince (6. června, Paramount+) budou vyšetřovatelé zkoumat v již sedmnácté řadě oblíbené procedurálky, teď podruhé s podtitulem Evoluce.

 

Čtvrtou řadou pokračuje kriminálka Power Book II: Ghost (7. června, Starz) z rozvětvené rodiny rodiny titulů okolo původního seriálu seriálu Power. V minisérii Becoming Karl Lagerfeld (7. června, Hulu) se titulním módním návrhářem stane Daniel Brühl. Herec a režisér Julio Torres se vydá na fantaskní cestu New Yorkem v novince Fantasmas (7. června, HBO). Ve vedlejších rolích se objeví Emma Stone, Steve Buscemi, Julia Fox, Paul Dano nebo Alexa Demie z Euforie. Druhou řadou pokračuje animovaný seriál o skládajících se robotech Transformers: EarthSpark (7. června, Paramount+).

I přes Nedostatek důkazů (12. června, Apple TV+) na postavu Jakea Gyllenhaala padá silné podezření z vraždy jeho milenky. Rozhodně není “presumed innocent”, jak zní původní název minisérie, jež v traileru láká na fincherovskou atmosféru. Režíroval David E. Kelley (Sedmilhářky). Oblíbení Bridgertonovi (13. června, Netflix) pokračují druhou polovinou třetí řady. Se čtvrtou sérií se konečně vrací Billy Butcher a jeho aktuálně rozhádaná Banda aka The Boys (13. června, Amazon Prime). Budou se ale muset nějak dohodnout, protože maniakální Homelander je nebezpečnější než kdy dřív. Po dvouleté pauze pokračují Targaryeni neboli Rod draka (16. června, HBO) ve svých rodinných konfliktech přerůstajících ve válku ve vynikajícím prequelu Hry o trůny.

Hotel Cocaine (16. června, MGM Plus) otevře brány do podniku, kde se na přelomu 70. a 80. let v Miami potkávají zločinci, agenti, politici i rockové hvězdy. Hrají Danny Pino (Zákon gangu: Mayové) nebo Michael Chiklis (Policejní odznak). Krysten Ritter z Jessiky Jones hraje ve sci-fi Orphan Black: Echoes (23. června, AMC), odehrávajícím se 37 let po původním seriálu. Sitcom That ’90s Show neboli Zlatá devadesátá (27. června, Netflix) pokračuje druhou řadou.

Skutečná lady Jane Grey byla královnou Anglie po dobu přesně devíti dnů, pak putovala do vězení a nakonec na popraviště. Seriálová My Lady Jane (27. června, Amazon Prime) v komediálním tónu vypráví její alternativní příběh, kdy se popravě vyhnula. Koncem měsíce otevírá novou restauraci šéfkuchař Carmy alias Medvěd (27. června, Hulu) v třetí řadě oceňovaného dramatu.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: HBO, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, Hulu
Zdroj:
HBO, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, Hulu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace