Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Doporučená četba Daredevila a Punishera

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
...scéna na střeše s přidělanou zbraní k ruce mě hodně příjemně překvapila z komiksu skoro 1:1 .
Punisher:Vítej zpátky Franku
19076
...scéna na střeše s přidělanou zbraní k ruce mě hodně příjemně překvapila z komiksu skoro 1:1 . Punisher:Vítej zpátky Franku
0 0
reagovat
Díky, pánové :)
19059
Díky, pánové *:)*
0 0
reagovat
Určitě si doplňte Punisher MAX - Kingpin - zrod Tlstého prasátka.
Punisher MAX 06-11 - Bullsey - další ikonickej zabiják na place, předpokládám že bude ve třetí sérii Daredevila a že si ho přivede Wilson.

Kdyby někdo náhodou chtěl mám full Max serii na disku. Kdyžtak PM.
19058
Určitě si doplňte Punisher MAX - Kingpin - zrod Tlstého prasátka. Punisher MAX 06-11 - Bullsey - další ikonickej zabiják na place, předpokládám že bude ve třetí sérii Daredevila a že si ho přivede Wilson. Kdyby někdo náhodou chtěl mám full Max serii na disku. Kdyžtak PM.
0 0
reagovat
Skvělé Same :+
19056
Skvělé Same *:+*
0 0
reagovat

Sam

:+
19055
*:+*
Sam
0 0
reagovat
Fajn článek.

Daredevil: Rok jedna - Je z mého pohledu velmi dobré čtení, které slušně odsýpá a je hodně civilní a ty komiksové prvky k tomu parádně sedí.

Daredevil: Muž beze strachu 1 - Výborné čtení. Vynikající scénář, noirová kresba, a velký důraz na civilnost. Fakt se tady řeší důležité téma. Nebudu chodit kolem horké kaše a napíšu, že to prostě perfektní. Bohužel zbyle Omnibusy jsem nečetl ale mám to v plánu.

Daredevil: Zmrtvýchvstání - Opět pecka, kterou se vyplatí si přečíst. Úplně jiný pohled na Daredevila a Matta Murdocka. Je to pomalejší, přesto napínavé od začátku až do konce.

Daredevil: Ďábel strážný - Fajn příběh, krásná kresba, která vypadá jako omalovánky(v tom dobrém smyslu slova), zvraty a pointy, Black Widow, Spider-man. Není to taková pecka jako věci od Millera, přesto je to hodně dobrý Daredevil.

Daredevil: Na černé listině - Dobré čtení. Několik výborných kapitol, ale pak tam jsou výrazně slabší části, které příběh zbytečně zdržují.

Daredevil: Říše stínu - Naspeedováný komiks, kde je tolik superhrdinů, že je po chvilce přestanete počítat. Zápletka slabší, ale akce parádní. Zamrzí, že do příběhu naskakujeme jako do rozjetého vlaku, ale u spoustě věcí nám chybí potřebné informace.

Punisher 1 - Dobré, zábavné čtení plné hlášek, násilí a krve. Nic sofistikovaného, jen čistá zábava.

Zbytek jsem bohužel nečetl.
19053
Fajn článek. Daredevil: Rok jedna - Je z mého pohledu velmi dobré čtení, které slušně odsýpá a je hodně civilní a ty komiksové prvky k tomu parádně sedí. Daredevil: Muž beze strachu 1 - Výborné čtení. Vynikající scénář, noirová kresba, a velký důraz na civilnost. Fakt se tady řeší důležité téma. Nebudu chodit kolem horké kaše a napíšu, že to prostě perfektní. Bohužel zbyle Omnibusy jsem nečetl ale mám to v plánu. Daredevil: Zmrtvýchvstání - Opět pecka, kterou se vyplatí si přečíst. Úplně jiný pohled na Daredevila a Matta Murdocka. Je to pomalejší, přesto napínavé od začátku až do konce. Daredevil: Ďábel strážný - Fajn příběh, krásná kresba, která vypadá jako omalovánky(v tom dobrém smyslu slova), zvraty a pointy, Black Widow, Spider-man. Není to taková pecka jako věci od Millera, přesto je to hodně dobrý Daredevil. Daredevil: Na černé listině - Dobré čtení. Několik výborných kapitol, ale pak tam jsou výrazně slabší části, které příběh zbytečně zdržují. Daredevil: Říše stínu - Naspeedováný komiks, kde je tolik superhrdinů, že je po chvilce přestanete počítat. Zápletka slabší, ale akce parádní. Zamrzí, že do příběhu naskakujeme jako do rozjetého vlaku, ale u spoustě věcí nám chybí potřebné informace. Punisher 1 - Dobré, zábavné čtení plné hlášek, násilí a krve. Nic sofistikovaného, jen čistá zábava. Zbytek jsem bohužel nečetl.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se