Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Loganova parťačka v epické fantasy

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Už kvůli obsazení Dafne Keen mě to zajímá a jako ateista doufám, že to bude stát za to a snad seriálová verze bude odvážnější a dospělejší než ta filmová. :+
22985
Už kvůli obsazení Dafne Keen mě to zajímá a jako ateista doufám, že to bude stát za to a snad seriálová verze bude odvážnější a dospělejší než ta filmová. *:+*
0 0
reagovat
KlariN: Netrolím, ani se nepletu. Knížky mám, četl jsem je několikrát. Jako pohádka pro děti je to moc složité a násilné, jako fantasy pro dospělé je to zbytečně infantilní. V tomhle mi to připomíná Narnii.
Film byl docela povedený na to, z čeho čerpal. Další díly nebyly natočeny, protože to lidi nebavilo. Ale tohle se stává dost často. Je to o penězích. Pro pár diváků nikdo nic natáčet nebude.
Stejně dopadlo víc prvních dílů, třeba Eragon (a to se bavíme o prvotřídní předloze) nebo Nádherné bytosti (taky spousta dílů, taky nádherná knížka), ze Sci-Fi třeba Enderova hra. Prostě to nezaujme a na výrobu je to drahé, tak se dál netočí. A v JTE je toho drahého moc - lední medvědi, vzducholodi, portály. Třeba teď, po 11 letech, bude levnější CGI, tak se to bude dát natočit, ale ten příběh tomu počítače stejně nedodají ;)
22984
KlariN: Netrolím, ani se nepletu. Knížky mám, četl jsem je několikrát. Jako pohádka pro děti je to moc složité a násilné, jako fantasy pro dospělé je to zbytečně infantilní. V tomhle mi to připomíná Narnii. Film byl docela povedený na to, z čeho čerpal. Další díly nebyly natočeny, protože to lidi nebavilo. Ale tohle se stává dost často. Je to o penězích. Pro pár diváků nikdo nic natáčet nebude. Stejně dopadlo víc prvních dílů, třeba Eragon (a to se bavíme o prvotřídní předloze) nebo Nádherné bytosti (taky spousta dílů, taky nádherná knížka), ze Sci-Fi třeba Enderova hra. Prostě to nezaujme a na výrobu je to drahé, tak se dál netočí. A v JTE je toho drahého moc - lední medvědi, vzducholodi, portály. Třeba teď, po 11 letech, bude levnější CGI, tak se to bude dát natočit, ale ten příběh tomu počítače stejně nedodají *;)*
0 0
reagovat
Tak to se pane Pozitkari velmi intenzivně pletete, a nebo spíše bohapustě trollíte.
Jeho temné esence jsou přímým antipodem Narnie, a ve svém žánru dílem bezpochyby výjimečným, a pro potřeby série nepochybně adaptovatelným. To že jste je nebyl schopen vstřebat, je spíše problém vnímatele, než autora.
22981
Tak to se pane Pozitkari velmi intenzivně pletete, a nebo spíše bohapustě trollíte. Jeho temné esence jsou přímým antipodem Narnie, a ve svém žánru dílem bezpochyby výjimečným, a pro potřeby série nepochybně adaptovatelným. To že jste je nebyl schopen vstřebat, je spíše problém vnímatele, než autora.
0 0
reagovat
Začínám se těšit. Film se mi též líbil a bylo škoda,že nevznikla série.
22980
Začínám se těšit. Film se mi též líbil a bylo škoda,že nevznikla série.
0 0
reagovat
Upřímně, dost průser jsou už ty knížky, z toho nic normálního natočit nejde. Je to podobné Letopisům Narnie.
22979
Upřímně, dost průser jsou už ty knížky, z toho nic normálního natočit nejde. Je to podobné Letopisům Narnie.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se