Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak to vypadá se seriálovým Pánem Prstenů?

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Obávám se, že tento projekt bude z velkou pravděpodobností dost nejistý. Pána prstenů všichni znají a jen těžko se může seriál zavděčit těm, kteří mají rádi filmovou verzi. Popravdě daleko více se těším na Zaklínače od Netflixu. ;)
23048
Obávám se, že tento projekt bude z velkou pravděpodobností dost nejistý. Pána prstenů všichni znají a jen těžko se může seriál zavděčit těm, kteří mají rádi filmovou verzi. Popravdě daleko více se těším na Zaklínače od Netflixu. *;)*
0 0
reagovat
V diskuzi pod článkem na Collideru se píše, že by se snad mělo jednat o prequel... Vzhledem k tomu, že všechno vedoucí k událostem z Pána prstenů už dostatečnou měrou zfilmoval Jackson v Hobitech, by to ukazovalo na Silmarilion. Ale bůhví, co má Amazon v plánu.

Ta částka je na první pohled šílená, ale na druhou stranu, u podobnýho projektu nemá v době Game Thrones smysl nic jinýho, než jít all in. Např. v merchandisingu je tu potenciál obrovskej. Jestli HBO dává cca $100 milionů na sezonu, tak po odečtení oněch $250 mega za práva a rozpočítání na pět sezon (těžko hádat, po kolika dílech), by to Amazonu vycházelo zhruba $150 na jednu. (Pro srovnání, za tři sezony The Grand Tour — 23 epizod — zaplatil Amazon nějakých $200 milionů.)

Vůbec netuším, co od toho čekat, ale držím Amazonu za tu odvahu palce.

Jinak čistě hypoteticky by ve hře o prachy z výdělků seriálu mohli být i Weinsteini. Za trilogii Pána prstenů dostali údajně přes $90 milionů a dokonce vysoudili i něco za prvního Hobita (ovšem za další dva už ne).

Každopádně, kdo by se teď nepřál být na místě dědiců Tolkienových práv. :D
23047
V diskuzi pod článkem na Collideru se píše, že by se snad mělo jednat o prequel... Vzhledem k tomu, že všechno vedoucí k událostem z Pána prstenů už dostatečnou měrou zfilmoval Jackson v Hobitech, by to ukazovalo na Silmarilion. Ale bůhví, co má Amazon v plánu. Ta částka je na první pohled šílená, ale na druhou stranu, u podobnýho projektu nemá v době Game Thrones smysl nic jinýho, než jít all in. Např. v merchandisingu je tu potenciál obrovskej. Jestli HBO dává cca $100 milionů na sezonu, tak po odečtení oněch $250 mega za práva a rozpočítání na pět sezon (těžko hádat, po kolika dílech), by to Amazonu vycházelo zhruba $150 na jednu. (Pro srovnání, za tři sezony The Grand Tour — 23 epizod — zaplatil Amazon nějakých $200 milionů.) Vůbec netuším, co od toho čekat, ale držím Amazonu za tu odvahu palce. Jinak čistě hypoteticky by ve hře o prachy z výdělků seriálu mohli být i Weinsteini. Za trilogii Pána prstenů dostali údajně přes $90 milionů a dokonce vysoudili i něco za prvního Hobita (ovšem za další dva už ne). Každopádně, kdo by se teď nepřál být na místě dědiců Tolkienových práv. *:D*
0 0
reagovat
To smrdí...jakoze hodně. Ne, ze bych pral Amazonu neco spatnyho, ale celej ten napad mi prijde hodne odvážněj. Chaou, ze se snazi zaplnit slot po Game of Thrones, ale tohle je mozna trochu moc.
23046
To smrdí...jakoze hodně. Ne, ze bych pral Amazonu neco spatnyho, ale celej ten napad mi prijde hodne odvážněj. Chaou, ze se snazi zaplnit slot po Game of Thrones, ale tohle je mozna trochu moc.
0 0
reagovat
V Amazonu mají teda pořádné koule :D Snad z toho bude pořádné fantasy, kterého je mezi seriály jako šafránu. :+
23045
V Amazonu mají teda pořádné koule *:D* Snad z toho bude pořádné fantasy, kterého je mezi seriály jako šafránu. *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se