Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 7 střípků z traileru na Hru o trůny

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Holy sh*t, Sapochnik točil Hardhome ne? To je můj nejoblíbenější díl ze všech GoT dílů...Tak snad to zase bude takovej nekompromisní masakr. :+:+:+Což mi přípomíná, že si ho jdu zase hned střihnout na youtube ;) Jon je nejlogičtější volba na jezdce na drakovi...ale moje romantická duše to v knížkách dycky hrozně přála Tyrionovi a myslel jsem,že to nakonec bude Danny, Jon a Tyrion,kdo je osedlaj...To jsem ještě nevěděl, že se to toho vtírně Noční král...:D
23869
Holy sh*t, Sapochnik točil Hardhome ne? To je můj nejoblíbenější díl ze všech GoT dílů...Tak snad to zase bude takovej nekompromisní masakr. *:+**:+**:+*Což mi přípomíná, že si ho jdu zase hned střihnout na youtube ;) Jon je nejlogičtější volba na jezdce na drakovi...ale moje romantická duše to v knížkách dycky hrozně přála Tyrionovi a myslel jsem,že to nakonec bude Danny, Jon a Tyrion,kdo je osedlaj...To jsem ještě nevěděl, že se to toho vtírně Noční král...*:D*
0 0
reagovat
Mě zaujala Cercei se sklenkou vína v ruce..... Ve finále sedmičky víno odmítla pít kvůli těhotenství... Znamená to, že potratila?? Nebo už to prostě nemohla vydržet? A nebo je to brusinkový džus? :))
A hned další záběr na letící draky... Drogon má na zádech malou bílou tečku, což by mohla být Daenerys ve svém skvostném bílém kabátku...No a někteří pozorní fanoušci spekulují, že by na Rhaegalovi mohl sedět Jon, kterého v traileru vymazali:)
23866
Mě zaujala Cercei se sklenkou vína v ruce..... Ve finále sedmičky víno odmítla pít kvůli těhotenství... Znamená to, že potratila?? Nebo už to prostě nemohla vydržet? A nebo je to brusinkový džus? *:))* A hned další záběr na letící draky... Drogon má na zádech malou bílou tečku, což by mohla být Daenerys ve svém skvostném bílém kabátku...No a někteří pozorní fanoušci spekulují, že by na Rhaegalovi mohl sedět Jon, kterého v traileru vymazali:)
0 0
reagovat
Nice :)
23865
Nice :)
0 0
reagovat
Doufám že bitva bude až ve třetí epizodě jelikož tu točil Miguel Sapochnik. To by totiž mohl být slušný nářez.
23864
Doufám že bitva bude až ve třetí epizodě jelikož tu točil Miguel Sapochnik. To by totiž mohl být slušný nářez.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se